Viceprimarul lui Oprescu sustine ca acesta nu a reziliat contractul pentru Centrul Vechi

Joi, 22 Octombrie 2009, ora 19:27
1891 citiri
Viceprimarul lui Oprescu sustine ca acesta nu a reziliat contractul pentru Centrul Vechi

Viceprimarul Capitalei, Mircea Raicu (PD-L), l-a contrazis pe Sorin Oprescu care a afirmat joi ca a reziliat contractul pentru reabilitarea Centrului Vechi din Bucuresti.

Intr-o interventie la Realitatea FM, subalternul primarului general a afirmat ca "declaratiile nu sunt adevarate, Oprescu este in campanie electorala". E a doua oara cand contractul cu Sedesa e reziliat de primarul general Oprescu, dupa ce a mai facut asta in aprilie, spune viceprimarul.

"Dati-mi voie sa o iau ca si o vorba. E doar o afirmatie a primarului general. Un contract se reziliaza fie in instanta fie prin intelegere cu firma. Ori eu nu stiu de nicio astfel de intelegere. Cred ca primarul e in campanie si vrea sa socheze opinia publica cu tot felul de declaratii", afirma Raicu.

Primarul general Sorin Oprescu a precizat ca rezilierea contractului s-a produs acum trei zile, iar10 dintre cele 14 proiecte pentru restaurarea zonei istorice a Bucurestilor vor fi scoase la licitatue, la celelalte patru rurmand a fi facute lucrari necesare de refacere.

Primarul general Sorin Oprescu a anuntat tot joi ca rezilierea contractului s-a produs acum trei zile, iar 10 dintre cele 14 proiecte pentru restaurarea zonei istorice a Bucurestilor vor fi scoase la licitatie, la celelalte patru urmand a fi facute lucrari necesare de refacere.

In luna iulie, firma spaniola Sedesa a reluat lucrarile in Centrul Istoric al Bucurestiului, conform unui act aditional semnat de reprezentantii companiei si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Reluarea lucrarilor s-a stabilit dupa ce cele doua parti au cazut de acord ca gestionarea corecta a contractului, din punct de vedere juridic si financiar, va fi certificat de o analiza efectuata de un nou consultant, contractul vechiului consultant expirand in decembrie 2008.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
Cîrstoiu neagă trimiterea pacienților de la Spitalul Universitar la clinica familie sale. ”Acest fragment dovedeşte exact opusul”
Cîrstoiu neagă trimiterea pacienților de la Spitalul Universitar la clinica familie sale. ”Acest fragment dovedeşte exact opusul”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, reafirmă, într-o postare pe Facebook de joi, 18 aprilie, că este supus „unei masive campanii de manipulare şi...
#reziliere contract Centrul Vechi, #Sorin Oprescu Centrul Vechi, #lucrari Centrul Vechi , #ancheta
Comentarii
Poza Bomba_Zilei
Bomba_Zilei
rank 1
pan.arame de portocalii... adica, iese pe sticla Oprescu si spune, clar, ca a reziliat si apare agariciul Raicu, hilar ! asta se vrea primar la capitala si baga strambe.
Poza Stavrache
Stavrache
rank 2
Raicule, baiete, tu daca n-ai apucat sa furi cum fac altii pe la presedintie, nu inseamna ca trebuie sa bei gaz si sa te hranesti cu cacao. Las-o mai moale cu declaratiile ca n-ai nicio dovada. Nu esti decat un hipopotam ce se vrea balerina.