Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nati Meir il provoaca pe Mircea Badea la un concurs cu miza de 10.000 de euro

Marti, 22 Septembrie 2009, ora 11:11
3859 citiri
Nati Meir il provoaca pe Mircea Badea la un concurs cu miza de 10.000 de euro
Foto: NatiMeir.ro

Candidatul la prezidentiale Nati Meir il provoaca pe Mircea Badea la un concurs. Dupa ce realizatorul emisiunii "In gura presei" a ras copios pe seama greselilor gramaticale din imnul lui Nati Meir, acesta riposteaza printr-o provocare.

"Ma hazardez (ei, ce ziceti? nu va asteptati sa cunosc acest cuvant!) sa-l provoc pe domnul Badea la un concurs cu tema 'Intelegeti ce vorbeste Nati Meir?'", declara Nati Meir, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Provocarea vine dupa ce Mircea Badea a declarat, in emisiunea pe care o prezinta la Antena 3, ca nu intelege nimic din ceea ce spune candidatul la prezidentiale.

"Voi l-ati auzit vreodata pe Nati Meir vorbind? Eu l-am auzit de vreo doua ori vorbind, n-am inteles nimic din ce spune. Am senzatia ca are nevoie de subtitrare. Eu sunt convins ca spune niste lucruri minunate", a declarat Mircea Badea, imediat dupa ce a citit imnul lui Nati Meir si a semnalat cateva greseli gramaticale pe care le continea.

Nati Meir isi face insa mea culpa in ceea ce priveste limba romana si spune ca si-a angajat meditator.

"Recunosc ca nu stapanesc limba romana foarte bine dar fac tot posibilul sa-mi imbunatatesc exprimarea si iau meditatii in acest scop, dar de aici si pana la afirmatia ca nu se intelege absolut nimic din ce vorbesc, consider ca este cale lunga", sustine candidatul la prezidentiale.

Nati Meir ii face o propunere realizatorului, urmand ca asa-zisa competitie sa se desfasoare in studiourile trustului Intact, dupa un regulament convenit cu realizatorul TV si monitorizat de echipa dansului.

Mai precis, echipa va stabili procentul de telespectatori care reusesc sa inteleaga mesajul lui Nati Meir.

"Daca voi reusi sa ma fac inteles de minimum 51% din telespectatorii votanti, am convingerea ca Mircea Badea, cunoscut pentru spiritul lui sportiv, se va declara invins sau ma va declara castigator.

Si pentru ca orice concurs are o miza, m-am gandit ca eu sa pun la bataie suma de 10.000 euro si las la latitudinea domnului Badea sa stabileasca miza sa. Sugerez ca cel care va castiga sa doneze suma respectiva unui orfelinat. Sunt convins ca Mircea Badea va ridica manusa", mai spune Nati Meir.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Nati Meir Badea, #Mircea Badea concurs, #Meir concurs Badea , #In gura presei