Posturile de radio publice isi lanseaza, marti, noile grile de programe

Luni, 14 Septembrie 2009, ora 14:40
2384 citiri
Posturile de radio publice isi lanseaza, marti, noile grile de programe

Radio Romania Actualitati, Radio Bucuresti si Radio Antena Satelor isi lanseaza, marti, noile de grile de programe, care se adauga premierelor aduse deja, tot in aceasta toamna, in spatiul virtual - doua site-uri si trei stream-uri unice pe piata media online romaneasca, a anuntat Radio Romania.

La Radio Romania Actualitati (RRA), stirile vor fi prezentate in formula concentrata, de maximum 60 de secunde, in noua emisiune "La minut", difuzata de luni pana vineri, de la ora 14:00.

O alta noutate in grila de programe a RRA este emisiunea "Interviul serii", care va aduce la microfon personajul-cheie al zilei, pentru dezbateri pe marginea evenimentelor curente. In weekend, inseamna relaxare, RRA va propune ascultatorilor sai o serie de emisiuni-documentar, ca alternativa la materialele de acelasi gen difuzate la TV.

Tot la RRA vor fi radiojurnale la fiecare ora exacta a varfului de audienta: doua editii a cate 15 minute (la orele 7:00 si 8:00), care vor include Revista Presei si Revista Editorialelor, precum si radiojurnale de sapte minute (ora 9:00) si de 10 minute (ora 10:00), care vor contine si Revista Presei Economice.

De-a lungul zilei, vor fi transmise radiojurnale in formate complexe, de cate 30 de minute (la orele 13:00, 18:00 si 22:00), care vor contine un pachet de stiri pentru acoperirea celor mai importante evenimente ale actualitatii interne si internationale si informatii din toate domeniile.

"Pentru acoperirea alegerilor prezidentiale, RRA pregateste o desfasurare masiva de jurnalisti si echipe tehnice, precum si o oferta bogata de emisiuni-dezbatere, adaugata celei ce decurge din obligatiile serviciului public, inclusiv prin intermediul site-ului specializat www.politicaromaneasca.ro", precizeaza reprezentantii Radio Romania.

Radio Bucuresti va propune doua noi emisiuni: "Bursa Radio" - emisiune de mica publicitate, difuzata de luni pana joi, de la 11:00 la 12:00, si

"Orele Cetatii", programata de luni pana vineri, in intervalul orar 15:00 -16:00, in cadrul careia ascultatorii vor putea afla direct de la edilii orasului informatiile care ii intereseaza.

La Radio Antena Satelor, toamna vine cu cinci emisiuni noi - "Magazinul de vorbe" (in fiecare zi de luni pana joi, de la ora 18:10), "Car cu cantec" (de luni pana vineri, in intervalul 19:00-22:00), "Dorul de sat" (in fiecare vineri, de la ora 16:15), "Obarsii" (tot vinerea, de la 18:10) si "Asa-i viata omului" (in fiecare sambata, de la 19:05).

Tot in aceasta toamna, Radio Romania a lansat doua site-uri noi: www.politicaromaneasca.ro - portal media dedicat exclusiv politicii interne si externe - si www.romania-actualitati.ro - versiunea on-line a postului RRA.

Radio Romania a lansat si trei stream-uri audio de teatru, opera si muzica populara, unice in spatiul on-line din Romania. Astfel, publicul poate asculta la orice ora piesele teatrului radiofonic, operele clasice si moderne sau piesele indragite din fonoteca de muzica populara a radioului public, accesand paginile de internet ale posturilor Radio Romania Cultural (http://cultural.radioromania.ro sau www.eteatru.ro), Radio Romania Antena Satelor (http://www.antenasatelor.ro) si Radio Romania Muzical (http://muzical.radioromania.ro).

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#grila programe radio, #emisiuni noi radio , #radio