Gabriela Vranceanu Firea ameninta un membru CNA

Vineri, 11 Decembrie 2009, ora 10:56
13276 citiri
Gabriela Vranceanu Firea ameninta un membru CNA
Foto: Antena3.ro

Gabriela Vranceanu Firea si Narcisa Iorga, fosta jurnalista - acum membru CNA, sunt ptotagonistele celui mai recent razboi din media.

Dupa ce a fost amendata cu 30.000 de lei pentru ca nu si-a pastrat obiectivitatea in emisiunea "Stirea zilei" de la Antena 3, Gabi Firea a atacat-o in direct pe Narcisa Iorga, pe care a avertizat-o ca va regreta toate sanctiunile pe care le-a dat pana acum.

"Eu ii transmit ca, daca mai indrazneste sa pronunte numele meu in anumite contexte peiorative si sa faca aprecieri la persoana mea, voi spune si eu pe post, cu martori, cum era scoasa din toaleta Jurnalului National cand lucra acolo!", a spus Firea in emisiunea sa din 9 decembrie.

In respectiva emisiune, invitat era Corneliu Vadim Tudor, care de abia astepta sa isi verse naduful pe membra CNA. Liderul PRM a lamurit vorbele doameni Firea. "Beata moarta! Cenzura s-a desfiintat prin Constitutie! Pot sa spun si eu cum traia cu soldatii sarbi din Kosovo pe vremea cand era corespondent acolo!" , a acuzat tribunul.

"Nu spun asta! Eu spun doar ceea ce stiu si nu cred ca-i va fi foarte moale, ca se plangea ca are un copil si nu vrea sa afle anumite lucruri despre ea", a continuat Firea la fel de apriga.

Iar discutia a continuat pe aceeasi tema, moderatoarea de la Stirea Zilei acuzand-o pe Iorga ca "nu respecta legea si face abuzuri".

Firea si-a reiterat amenintarile spunand ca Iorga "va regreta toate aceste amenzi pe care le propune si le provoaca".

Jurnalista de la Antena 3 sustine ca "telefonul (Narcisei Iorga - n.red.) ii este platit de PD-L, a fost sef al biroului de presa al PD-L, om in simbria liderilor PD-L, are sustinere pe toata linia de la liderii PD-L".

Cu amaraciune, Firea a precizat ca "cei mai rai sunt cei care au lucrat in presa, ca doamna Iorga a lucrat si la Antena 3, a fost producatoarea lui Mihai Gadea si a lucrat si la Jurnalul National. Cei mai rai sunt astia plecati de langa noi! Eu doar o avertizez: sa se abtina de la aprecieri personale pentru ca pana acum am glumit, am fost draguta, amabila, dar la un moment dat s-ar putea sa am si eu anumite reactii care nu-i vor placea!".

In replica, Narcisa Iorga a anuntat ca va da in judecata trustul Intact, pe Gabriela Firea si pe Vadim Tudor pentru santaj si ultraj! "Conflictul dintre noi este mai vechi, de cand trustul Intact a inceput sa fie amendat pentru nerespectarea legislatiei audiovizualului. Nu mi se pare normal sa ataci un om doar pentru ca tu nu respecti legea. Este incorect. Atacul la persoana este josnic, dincolo de orice demnitate. Chiar daca ar fi reale, aceste acuzatii tot nu ar fi justificate.

Nu mi se pare normal sa te razbuni pe un membru CNA atat timp cat orice decizie este adoptata prin vot majoritar. O propunere se transforma in sanctiune numai atunci cand 6 din cei 11 membri CNA sunt de acord. Nu este adevarat ca ma razbun! Eu cand lucram in trustul Intact nu se intampla asa ceva! Legea audiovizualului nu se incalca!", a spus Iorga citata de Gardianul.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Gabriela Firea Narcisa Iorga, #Firea scandal CNA, #Firea amenda CNA , #mass media