Elena Udrea: Marie Jeanne Ion stia ca urma sa fie rapita in Irak

Luni, 11 Ianuarie 2010, ora 21:23
8781 citiri
Elena Udrea: Marie Jeanne Ion stia ca urma sa fie rapita in Irak
Foto: OTV

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului si fosta consiliera a lui Basescu sustine ca jurnalista Marie Jeanne Ion stia ca urma sa fie rapita in Irak si ca totul a fost o manevra a lui Omar Hayssam pentru a intra in gratiile noii puteri.

"Asa cum stiu eu lucrurile, Marie Jeanne a stiut ce se va intampla. Nu a stiut ce sens va lua. O poveste care si ei i-ar fi adus notorietate, celebritate", a spus Elena Udrea, la postul de televiziune al lui Dan Diaconescu, OTV.

Udrea a refuzat, insa, sa dezvaluie daca si ceilalti doi jurnalisti stiau ca urmau sa fie rapiti. Ea a explicat ca aceasta a fost manevra lui Omar Hayssam pentru a intra in gratiile noii puteri.

"In acea perioada Omar Hayssam era dornic sa intre in relatii cu noua conducere. El era foarte apropiat de PSD. Omar Hayssam fusese arestat prin noiembrie 2004, dupa alegeri a incercat sa intre in gratiile noii puteri si a sperat. El mai adusese niste rapiti cu vreun an in urma de pe un vapor.

A sperat ca prin aceasta actiune, chipurile rapim niste ziaristi romani si apoi ma implic eu Omar Hayssam in a-i aduce inapoi, asa intru in gratile puterii si nu mai am probleme cu justitia. Nu a fost sa fie asa, iar rapirea s-a transformat in ceva foarte serios si foarte tragic", a mai spus Udrea, care a adaugat ca "familia domnisoarei Marie Jeanne, senatorul Ion Vasile, era in foarte bune relatii cu Omar Hayssam".

Despre faptul ca Sorin Miscoci este acum cameraman la Administratia Prezidentiala, Udrea spune ca acesta "si-a dorit foarte mult sa lucreze pentru presedinte, pentru ca totusi chiar si pentru cei care au stiut sa traiesti o astfel de experienta cum a fost cea de la finalul perioadei nu cred ca vor uita efortul facut de Traian Basescu l-a facut pentru ca ei sa se intoarca acasa nevatamati".

Apel la televiziuni: Sa ma uite o vreme pentru ca am treaba

"Cea mai sexy femeie din politica romaneasca" dupa cum a prezentat-o gazda media de luni seara, Dan Diaconescu, a facut un apel la televiziuni, dorindu-si sa nu mai fie atat de mediatizata, macar o perioada.

"Nicioadata nu am platit sa apar la televizor. Oamenii acestia care ma criticau pentru ca apar prea des rulau pe jumatate de ecran imagini cu Elena Udrea, iar pe cealalta partea aveau niste invitati care se lamentau. [...]

Daca ar fi sa am o solicitare fata de emisiuni, ar fi sa ma uite o vreme pentru ca realmente am treaba. Nu vreau sa stau sa ma vad permanent pe ecranele televizoarelor. Cred ca eu am iesit de 10 ori intr-un an, dar televiziunile folosesc imagini cu mine zi de zi", a afirmat Elena Udrea.

In ceea ce priveste relatia cu presedintele Traian Basescu, Elena Udrea si-a adus aminte despre momentul cand l-a cunoscut pe seful statului, pe atunci primar al Capitalei.

"In anul 2004, ca orice tanar care venea dintr-o profesie liberala imi doream sa fac mai mult, sa schimb lucurile pe care le vedeam. Si am avut de ales intre a merge la PSD, unde cunosteam mai multe persoane, sau a merge la alianta DA, o alianta care nu prea avea sanse la momentul respectiv, si la o formatiune ce isi dorea reforma asa cum mi-o doream si eu", isi aminteste Elena Udrea de momentul in care primarul Traian Basescu isi cauta consiliul.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Elena Udrea OTV, #apel media , #ministrul Dezvoltarii si Turismului