Adrian Nastase joaca "leapsa" cu Dan Voiculescu pe bloguri

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 13:53
3068 citiri
Adrian Nastase joaca "leapsa" cu Dan Voiculescu pe bloguri
Foto: mcgogoo.ro

Fostul premier Adrian Nastase a devenit un blogger inrait, postand in ultimele doua zile nu mai putin de patru articole. In ultimul dintre ele, Nastase intra in "leapsa" propusa de presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, acceptand sa dezvaluie "ce am invatat in anul 2009".

In raspunsul la intrebare postat pe blog, Adrian Nastase arunca sageti in toate directiile, atat catre actualii guvernanti cat si catre Traian Basescu sau Mircea Geoana.

Ce a invatat Adrian Nastase in anul care a trecut? "Ca nu exista cel mai greu an economic, social si politic si ca totul tine de discurs. Ultimul an al crizei in campanie, devine anul precedent mai bun, intr-o noua (veche?) guvernare", dar si ca "Orice batalie trebuie dusa pana in ultimul minut, chiar si atunci cand ursitoarele si armata iti spun deja ca ai castigat-o. Orice greseala a generalului intr-o batalie poate fi fatala".

In plus, abia in 2009 Adrian Nastase pare sa fi invatat ca "orice greseala evidenta se plateste evident" sau ca "un partid mare nu este cel mai mare si cel mai puternic doar pentru ca spune si crede asta. A ramane pe primul loc depinde de ce faci si cum faci, nu doar de ce spui".

Nastase nu il uita nici pe Traian Basescu, despre care spune ca "poate face orice nu trebuie sa faca un presedinte de stat si sa scape cu asta".

"Nu orice film are happy-end, cel putin nu la prima sa parte", isi incheie Nastase postarea pe blog, trimitand mai departe provocarea de a juca leapsa altor bloggeri din lista sa.

Dan Voiculescu a primit la randul sau leapsa de la jurnalistul Victor Ciutacu.

C.B.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Adrian Nastase blog, #Nastase Voiculescu blog leapsa , #stiri Adrian Nastase
Comentarii
Poza gelu___
gelu___
rank 1
Adrian Nastase joaca "leapsa pe ouate" cu Dan Voiculescu pe bloguri, pe blocuri , prin curti, prin iarba, pe unde apuca!
Poza Mickey_Mouse
Mickey_Mouse
rank 5
Cand se joacă mangalitzele se schimbă vremea. Nenorocirea este că nu se mai schimbă vremurile!