Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Si Crin Antonescu a simtit in campanie ca "nu avea controlul asupra unor cuvinte"

Luni, 18 Ianuarie 2010, ora 09:24
6736 citiri
Si Crin Antonescu a simtit in campanie ca "nu avea controlul asupra unor cuvinte"
Foto: Arhiva

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat duminica seara ca si el a auzit, la fel ca Mircea Geoana, ca Traian Basescu lucreaza cu persoane care au "capacitati paranormale" si ca el insusi a simtit in campanie ca nu avea controlul asupra unor cuvinte, dar pune acest lucru doar pe seama oboselii.

"Mi-e si frica sa va dau un raspuns cand stiu ca se face stire. Tot ce pot sa spun e ca eu nu am simtit nimic, in afara de lucrurile normale care erau de simtit la acea confruntare, dar sigur ca nu eram eu tinta. Nu ar trebui sa excludem aceste lucruri pentru ca ele nu au aparut acum cu dl. Geoana, dar asta mi se pare esential: cred ca dl. Basescu putea sa piarda si trebuia sa piarda aceste alegeri chiar daca am fi fost paralizati de atacuri supranaturale si paranormale.

Faptul ca dl. Basescu a castigat atunci cand nici domnia sa nu mai spera acest lucru aceste alegeri este un lucru care nu trebuie pus pe seama paranormalului, sunt multe cauze si daca ele nu sunt intelese, riscam sa ramanem cu explicatii de genul acesta", a declarat Antonescu la Realitatea TV, comentand declaratiile lui Mircea si Mihaelei Geoana despre persoanele cu capacitati paranormale care ar fi fost folosite de Traian Basescu in campanie.

Presedintele PNL a spus ca si el a avut niste "simptome", dar ca a incercat sa le dea o explicatie normala, nu paranormala, concluzionand ca acestea au fost provocate doar de oboseala. "Pot sa va spun, ca in anumite momente pe parcursul campaniei electorale, dar sa nu faceti o stire, va rog, am avut si eu niste simptome din astea, nu stiu, nu mai aveam un control precum cel obisnuit asupra pronuntarii unor cuvinte. Nu recurg insa la factori supranaturali sau paranormali pana cand nu epuizez explicatiile normale si am pus-o si o pun in continuare pe seama unei oboseli, pe seama faptului ca era o experienta in prima editie pentru mine. Nu nu as lua pana la capat aceste lucruri in ras. Nu exclud, se stie foarte bine ca exista oameni care dispun de astfel de puteri si chiar in ce ma priveste au existat niste elemente pe parcursul acestei campanii despre care nu vorbesc pentru ca nu are rost, dar au existat", a spus Antonescu.

Liderul liberal a declarat ca i s-a spus ca in anturajul lui Traian Basescu "se mai invart si astfel de oameni (cu puteri paranormale n.r.)". El a precizat insa ca nu a pus ceea ce se intampla in politica romaneasca pe seama acestor lucruri, dar ca nu le neaga existenta. "Am spus doar nu ca nu putem exclude aceste lucruri si ca deznodamantul bataliei politice din Romania din aceasta iarna nu poate fi pus pe seama unui om care s-a uitat urat si cu energii negative la dl. Geoana", a completat el.

Cu doua zile in urma, Mircea Geoana a declarat ca Traian Basescu a folosit si foloseste tehnici paranormale si ca a vazut, la Palatul Cotroceni, persoane care fac parte din aceasta categorie. El a precizat ca persoanele respective nu sunt nici vrajitori, nici ghicitoare, ci persoane cunoscute "in piata" pentru capacitatile lor. Mihaela Geoana a sustinut si ea sambata ca liderul PSD a fost atacat energetic in timpul campaniei, ipoteza pe care a avansat-o cu doar o seara inainte chiar Mircea Geoana.

"Poate spun un lucru pe care...Cred ca a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar in sala oameni care lucrau la acest lucru. Nu stiu daca e o teorie sau alta (despre teoria flacarii violet, n.r.), dar era pur si simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucati, care erau probabil decisive. Cred eu, e o parere personala. Cred ca el le-a simtit atunci. Vreau sa spun ca am simtit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu ma puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu", a spus Mihaela Geoana.

Discutiile pe aceasta tema au fost deschise in luna decembrie a anului trecut de coordonatorul campaniei prezidentiale a PSD, Viorel Hrebenciuc. El a spus ca, in zilele de joi, Traian Basescu este in forma maxima pentru ca este "ziua flacarii violet". El a adus ca argument faptul ca democrat-liberalii, la fel ca Basescu, au purtat in campania electorala cravate si pulovere violet.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Crin Antonescu atac energetic, #Mihaela Geona atac energetic, #flacara violet , #Mircea Geoana