Stolojan vrea ca PD-L sa aiba ziua lui

Luni, 01 Februarie 2010, ora 10:03
1969 citiri
Stolojan vrea ca PD-L sa aiba ziua lui

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan considera ca partidul din care face parte ar trebui sa aiba, ca si marile corporatii, o zi in care sa se sarbatoreasca, iar democrat-liberalii cu merite deosebite sa fie recompensati.

"Sunt multe lucruri care trebuie poate puse la puct, inclusiv, daca vreti, o zi a Partidului Democrat Liberal in care sa recunoastem meritele. Ar trebui si PD-L sa aiba ziua lui, asa cum corporatiile au cate o zi in care oamenilor cu realizari deosebite in partid sa li se recunoasca aceste merite. Oamenii nu doresc doar functii sau alte avantaje materiale, doresc si recunoasterea morala in partid a meritelor pe care le-au obtinut", a declarat Stolojan, la Realitatea Fm.

Liderul PD-L a spus ca mai multe lucruri de discutat in interiorul partidului: "Avem o serie de discutii in cadrul partidului in legatura cu modul in care trebuie sa se reflecte si daca trebuie sa se reflecte in statut faptul ca in partid popular ingemaneaza mai multe curente. Avem problema clarificarii modului in care trebuie sa se structureze niste organisme de lucru care sa imbunatateasca capacitatea partidului si responsabilitatea in generarea de idei, de programe in diferite domenii...".

Intrebat cum va gestiona PD-L problema resurselor umane in partid, Stolojan a explicat ca exista deja trei rapoarte, dintre care unul al sau, in care si aceasta problema este tratata.

"La ora actula, in PD-L sunt trei rapoarte care cuprind si aceasta problema a resurselor umane. Un raport este facut de domnul Falca, un raport este facut de domnul Valeriu Stoica, tot la inceputul acestui an, si un raport este facut de mine la inceputul anului 2009 cu un capitol intreg despre problema resurselor umane.

In primul rand ar trebui sa se faca identificarea de tineri care au reusit in activitatea profesionala care sa fie atrasi fie simpatizanti ai PD-L, fie membri ai PD-L. Si e nevoie de o activitatea de pregatire care nu se poate reduce numai la niste cursuri de vara, sunt necesare cursuri de pregatire, orientate pe diferite functiuni ale unui partid politic, si, in sfarsit, identificarea resurselor umane pe care partidul le are pe diferite specializari si de multe ori la centru nu se cunosc aceste lucruri, modul in care membrii partidului sa simta ca participa la luarea deciziilor in partid", a conchis Stolojan.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Theodor Stolojan, #zi PDL, #tineri atrasi PDL, #rezolvare probleme PDL , #PDL