Geoana: Principalul vinovat al necastigarii alegerilor prezidentiale sunt eu

Sambata, 13 Februarie 2010, ora 22:28
3430 citiri
Geoana: Principalul vinovat al necastigarii alegerilor prezidentiale sunt eu

"Vreau sa va spun aici ca principalul responsabil de necastigarea, chiar la mustata, a alegerilor prezidentiale sunt eu si nimeni altcineva", a declarat spasit Mircea Geoana sambata la intalnirea cu social-democratii din Botosani.

Liderul social-democratilor a recunoscut insa ca ar fi trebuit sa ''dea una peste ochi unora care si-au batut joc de partid'' si ca a tolerat ''oameni care, de fapt, aveau alta agenda''. Cu toate acestea, "un lider niciodata nu poate sa dea vina pe altcineva. Un lider trebuie sa isi asume responsabilitati, sa spuna ca si el putea sa faca mai bine", a mai afirmat Geoana, citat de Agerpres.

In plus, liderul PSD si-a reprosat in mod public faptul ca nu a avut suficienta incredere in oamenii care i-au fost aproape.

Este pentru prima oara cand candidatul PSD la prezidentiale a recunoscut atat de transant ca a avut tot sprijinul necesar la dispozitie si totusi a pierdut alegerile.

Iar locul ales nu a fost deloc unul oarecare, ci tocmai Botosaniul, organizatia locala fiind "campioana la nivel national" ca urmare a rezultatului de 62% obtinut la alegerile prezidentiale, scrie Banul Botosanean.

Geoana le-a multumit pesedistilor botosaneni pentru efortul depus la ultimele alegeri. "Reteta de succes de la Botosani poate fi aplicata, dar adaptata, in restul tarii. Faceti 62% in conditii la fel de dificile la fel ca in alte judete cu lupta crancena cu adversarul, dar ei nu au reusit rezultatul dumneavoastra. Eu sunt eram convins ca in Oltenia, unde e colegiul meu, voi obtine peste 60% fluierand. Lectia de la Botosani, ca atmosfera de echipa, trebuie luata in calcul", a mai declarat Mircea Geoana.

Liderul PSD a participat sambata la Conferinta Extraordinara Judeteana a PSD, la care si-a prezentat planul pentru viitorul partidului, in asteptarea Congresului PSD de peste o saptamana.

Conferinta a fost organizata pentru desemnarea celor 46 de botosaneni se vor reprezenta filiala judeteana la Congres. Sustinerea organizatiei catre un anumit candidat pentru aceasta functie este inca necunoscuta, insa atat liderul local, senatorul Gheorghe Marcu, cat si deputatul Costica Macaleti il prefera pe Mircea Geoana, sustinand ca actualul lider a adus democratia in partid si a oferit sanse de afirmare multor tineri, scrie Monitorul de Botosani.

Mircea Geoana a facut in ultimele zile un tur de forta prin filialele din tara, in cautare de sustinatori pentru a-si pastra fotoliul de lider al PSD la alegerile de pe 20 februarie, dar nici contracandidatii sai nu s-au lasat mai prejos. Astfel, in timp ce Geoana a participat vineri la Conferinta extraordinara a PSD Iasi, contracandidatul sau Adrian Nastase a fst invitat de onoare joi, la Conferinta PSD Braila, iar vineri Cristian Diaconescu si Miron Mitrea erau asteptati la PSD Neamt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Geoana pierdere alegeri prezidentiale, #Geoana Botosani conferinta, #Mircea Geoana pierdere alegeri , #stiri Mircea Geoana
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Geoana spune: apartament 4 camere de inchiriat PTA VICTORIEI1500 EUR "Vreau sa va spun aici ca principalul responsabil de necastigarea, chiar la mustata, a alegerilor prezidentiale sunt eu si nimeni altcineva"