Oprescu: O sa duceti dorul gropilor

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 18:58
2652 citiri
Oprescu: O sa duceti dorul gropilor
Foto: Antena 3

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a declarat miercuri ca o sa astupe toate gropile din Bucuresti si ca o sa ajunga cetatenii sa duca dorul acestora, intrebandu-se unde au disparut.

"O sa duceti dorul gropilor. Mai ales la intrare in Bucuresti. O sa intrebati Unde este groapa de altadata?", a declarat Oprescu, la Antena 3.

"Le astup acum ca sa nu cada cu masina in gropi si sa si-o faca praf. Ca sa nu vad la televizor ca a cazut ala (n. red. un calator care a cazut luni seara la o adancime de aproximativ trei metri, intr-un canal situat pe bulevardul Basarabia, in apropierea complexului 23 August) in groapa. Am crezut ca a cazut intr-o groapa de pe strada", a mai spus Oprescu.

Oprescu a spus ca "nesimtitii" din inregistrarea audio, in care declara ca vrea sa isi faca imagine pe nervii bucurestenilor, sunt cetatenii care isi lasa masinile pe marginea drumului si din cauza carora nu poate sa isi faca treaba.

Oprescu despre inregistrarea privind "gropaniada": Nu dau atentie la toate ramele astea

Edilul a mentionat ca este pus in postura de a se ruga de asfaltatori sa isi faca treaba, mentionand ca nu tine cu ei, ci din contra, face tot posibilul sa ii faca sa isi faca treaba. "25 de milioane de euro neplatiti asfaltatorilor pentru ca nu mi i-au justificat, amenzi pentru ca nu au justificat asteptarile mele", a adaugat Oprescu.

De asemenea, primarul general spune ca el nu este in razboi nici cu asfaltatorii, nici cu presa, ci cu "ideea ca primaria nu face nimic". "Vreau sa le arat ca nu este asa", spune Oprescu .

"S-a circulat in Bucuresti cu zapada care nu a mai cazut de 30 de ani in cantitatea asta? Am facut orasul functional? Raspunsul vi-l dau eu: Da. Gropile la ora actuala sunt astupate cand stam de vorba? O parte dintre ele, da", a conchis primarul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Oprescu asfaltare gropi Bucuresti, #Sorin Oprescu gropi astupare, #inregistrare Oprescu gropi , #stiri Sorin Oprescu