Vanghelie: Va castiga care va considera Congresul ca e cel mai bun

Joi, 18 Februarie 2010, ora 13:47
1403 citiri
Vanghelie: Va castiga care va considera Congresul ca e cel mai bun
Foto: Antena3

Liderul PSD Marian Vanghelie a declarat joi, la aflarea vestii ca vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu i-a respins oferta si s-a inscris oficial in cursa pentru sefia partidului, ca in acest moment Mircea Geoana "are obligatia sa stranga cat mai multi lideri in jurul lui".

"E un lucru normal", a comentat Vanghelie cu tristete vadita in glas. "Eu am incercat sa incercam sa strangem toti liderii la un loc, dar daca nu se poate nu se poate. Va castiga care va considera Congresul ca este cel mai bun", a adaugat el.

"In acest moment presedintele Mircea Geoana are obligatia sa caute sa stranga cat mai multi lideri in jurul lui", a subliniat liderul PSD Bucuresti, referindu-se si la numele sonore care au trecut in tabara lui Cristian Diaconescu, printre care Adrian Severin, Dan Mircea Popescu sau Valeriu Zgonea.

Intrebat daca are cumva probleme in partid dupa difuzarea pe Internet a unei inregistrari in care folosea un limbaj vulgar la adresa lui Mircea Geoana, Vanghelie a raspuns :"nu cred ca am probleme. Nu stiu daca s-au suparat colegii".

Marian Vanghelie a mai precizat ca inca nu s-a inscris oficial pentru un post de vicepresedinte. "O sa ma si inscriu cand va fi nevoie", a comentat el.

In opinia sa, chiar si Adrian Nastase ar putea reveni asupra deciziei de a renunta la candidatura. "Este posibil orice, dece nu ?", a opinat liderul PSD Bucuresti.

"Incercam sa armonizam toti liderii, sa depasim acest Congres si sa moara de ciuda Traian Basescu. Geoana nu are o fixatie. Se cauta solutia cea mai buna. Incercam sa depasim circul asta. Eu inca nu mi-am propus sa devin presedintele partidului. Cand o sa imi propun voi castiga", a adaugat Vanghelie.

Intrebat daca exista sanse sa isi depuna chiar sambata cadidatura, seful PSD Bucuresti a declat simplu: "Inca nu mi-am depus candidatura. Nu incalcam nicio decizie. Nu ma razgandesc, o sa mi-o depun".

Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu s-a inscris oficial joi in cursa pentru presedintia PSD, in ciuda solicitarii adresate explicit de colegii din organizatia de Bucuresti de a renunta si a intra in echipa lui Mircea Geoana.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Marian Vanghelie Diaconescu inscriere, #Vanghelie candidatura vicepresedinte , #Mircea Geoana