Traian Basescu, "arma" in campania din PSD

Vineri, 19 Februarie 2010, ora 16:57
3351 citiri
Traian Basescu, "arma" in campania din PSD
Foto: Arhiva

Adrian Nastase acuza presiunile care se fac de catre pedelisti asupra colegilor sai din teritoriu, insinuand ca Traian Basescu si-ar dori ca Mircea Geoana sa ramana presedinte PSD, pentru ca partidul sa ramana "o anexa mai colorata si mai agitata a PD-L".

"Nimeni nu trebuie sa isi faca iluzia ca Traian Basescu nu e interesat de deznodamantul Congresului nostru", scrie Nastase pe blog, dezvaluind ca multi colegi din tara ii semnaleaza faptul ca pedelistii fac "presiuni si promisiuni" pentru ca Mircea Geoana sa fie ales din nou prsedinte PSD.

"Orice pentru front, orice pentru victorie. Pentru adversarii nostri, orice alta varianta decat Mircea Geoana ar fi un semn ca PSD s-a schimbat, ca a inteles ca trebuie sa se intareasca", explica Adrian Nastase.

Acesta ii acuza pe cei aflati la putere ca dupa ce le-au taiat bugetele si i-au "hartuit cu controale absurde" pe pesedintii din teritoriu, acum "incepe si implicarea in activitatea interna de partid".

"'Coada' lui Basescu nu mai trebuie sa fie lasata in partid, fiindca ne transforma, treptat, dintr-un partid adevarat intr-o anexa, mai colorata si mai agitata, a PD-L", mai avertizeaza Nastase.

Vanghelie: Unii se duc dimineata la Cotroceni si seara vin la PSD

Traian Basescu este folosit ca argument, in lupta sa pentru sustinerea lui Mircea Geoana, si de catre Marian Vanghelie.

"Se pare ca mesajul domnului Traian Basescu din campanie se continua si se pare ca ceea ce am zis eu e adevarat, unii se duc dimineata la Cotroceni si seara vin la PSD. Si se pare ca sunt dintre candidatii la functia de presedinte, in partid", a declarat, vineri, seful organizatiei PSD Bucuresti.

Vanghelie nu a vrut sa numeasca pe nimeni, i-a invitat pe jurnalisti sa ghiceasca despre cine este vorba. "Exista o dictatura, in momentul de fata, si exista un interes major de a-l schimba pe Mircea Geoana din partea lui Traian Basescu", a opinat Marian Vanghelie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Nastase Basescu amestec Congres, #Nastase sustinere Basescu Geoana , #Mircea Basescu