Antonescu: Operatiunea de destructurare a Opozitiei in Romania este in curs

Vineri, 26 Februarie 2010, ora 21:36
3542 citiri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Iasi, ca este in curs operatiunea de destructurare a Opozitiei in Romania si a subliniat ca, in calitatea sa de presedinte al PNL, este obligat sa gaseasca formule pentru apararea partidului.

"Vedem foarte bine ca suntem in mijlocul unui camp de diversiuni, vedeti ce se-ntampla la PSD, vedeti foarte bine ca operatiunea de destructurare a opozitiei in Romania, si in principal a PNL, este in curs si este obligatia mea ca presedinte sa gasesc formule prin care partidul sa se apere.

Acum ne trebuie o strategie coerenta si o actiune unitara. Sa nu ne mai dam dupa deget cu votul uninominal care de fapt amesteca si reuneste toate valorile. Toate valorile pot sa lucreze indiferent daca sunt sau nu intr-o echipa de conducere", a precizat Antonescu.

Liderul PNL a mai spus ca daca exista liberali care ar avea de gand sa plece din partid dupa Congresul din 5-7 martie, ar putea sa foloseasca acest eveniment ca un pretext.

"Daca exista oameni care au de gand sa plece, carora li s-au facut diverse promisiuni sau, mai degraba, diverse amenintari, ei pot folosi pretextul Congresului sa plece. Eu sper sa nu plece nimeni", a subliniat liderul liberalilor.

Presedintele PNL se intalneste, vineri seara, la Iasi, cu aproape 30 de lideri de filiale PNL din tara.

"Colegul meu domnul Fenechiu, cu ocazia serbarilor prilejuite de conferinta judeteana (a PNL Iasi, n.r.) a facut o invitatie pentru toti colegii nostri, pentru toti presedintii de organizatii. Cum toata lumea iubeste Iasiul, cum toata lumea il iubeste pe Fenechiu, cum toata lumea cunoaste calitatea ospitalitatii sale, probabil ca multi vor veni", a spus Antonescu.

Intrebat daca va veni si Ludovic Orban la intalnire, Antonescu a precizat ca spera ca acest lucru sa se-ntample.

In schimb, sefii unor organizatii precum Bistrita si Mures, care, potrivit unor lideri liberali sunt impotriva lui Crin Antonescu, cel mai probabil, nu vor veni la Iasi pentru a asista la reuniune.

Potrivit lui Antonescu, in cadrul intalnirii va explica liderilor de organizatii proiectul sau. "Vom discuta 'motiunea Antonescu'. Este un proiect pe care l-am dat publicitatii si acum il discut, dezbat si justific cu colegii din PNL", a precizat Antonescu.

Crin Antonescu, alaturi de alti lideri centrali ai partidului, va participa, sambata, la conferinta judeteana a PNL Iasi, unde vor avea loc alegerile pentru sefia filialei, singurul candidat fiind deputatul Relu Fenechiu.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Crin Antonescu destructurare Opozie , #presedinte PNL
Comentarii
Poza leonardus
leonardus
rank 2
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Hai, mài Antonescule, mài ca nici nu are nevoie de-o brânca sandramaua ca sa se huroaie peste voi...