Masonii au decis retragerea totala a sprijinului fata de Presedintie si Guvern

Sambata, 12 Septembrie 2009, ora 19:03
26223 citiri
Masonii au decis retragerea totala a sprijinului fata de Presedintie si Guvern
Foto: victor-roncea.blogspot.com

Marele Consiliu al Marii Loji Nationale (MLNR) a Romaniei a decis in cadrul reuniunii prilejuite de deschiderea anului masonic, retragerea sprijinului acordat institutiilor fundamentale ale statului, inclusiv pentru Presedintie si Guvern.

"Pana astazi, Marea Loja Nationala a Romaniei a declarat si a sustinut Presedintia, Guvernul Romaniei, dar din pacate, in toti acesti ani si-au manifestat o ignoranta fata de institutia francmasonica. Astfel, s-a hotarat in aceasta dimineata in Marele Consiliu retragerea totala a sprijinului fata de toate institutiile fundamentale ale statului, unde intra inclusiv Presedintia si Guvernul", a declarat, sambata, Marele Maestru al acestei loji, Viorel Danacu (foto), citat de Adevarul.

Acesta a mai spus ca MLNR nu doreste sa fie "partas la haosul si hotia care din pacate se instaleaza in toate institutiile statului".

Pe de alta parte, Danacu s-a referit si la necesitatea schimbarii mentalitatii in ceea ce priveste promovarea valorilor nationale.

"Este inadmisibil ca o directie de cultura judeteana la nu stiu care judet sa fie condusa de un medic stomatolog. Este inadmisibil ca o directie de la Electrica sa fie condusa de un director de la drumuri si poduri. (...). Este de asemenea revoltator si cutremurator pentru noi ca in cadrul tinutei de astazi (sedinta rituala masonica - n.r.) am auzit voci care spuneau ca daca in Romania nu se schimba ceva, daca in Romania nu vine un alt presedinte, atunci vom pleca din tara", a declarat Danacu la finalul sedintei de inaugurare a unui nou templu masonic care poarta numele lui Nicu Filip, primul Mare Maestru ales de masoneria romana dupa 1989.

Viorel Danacu a tinut sa precizeze insa foarte clar ca "masoneria nu face politica si nu va permite nimanui sa politizeze vreo mare loja".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#francmasoni sprijin institutii, #retragere sprijin francmasoni, #Viorel Danacu francmasoni , #stiri Nationala Romaniei