Ridzi: Am fost tinta unui atac politic organizat, derulat si intretinut de PNL si PSD

Miercuri, 16 Septembrie 2009, ora 14:45
2271 citiri
Ridzi: Am fost tinta unui atac politic organizat, derulat si intretinut de PNL si PSD

Monica Iacob Ridzi spune ca indepartearea ei de la conducerea ministerului Tineretului si Sportului a fost rezultatul unui atac politic al PNL si PSD.

Fostul ministru a denuntat la Realitatea FM infiintarea in mod abuziv si nelegal a comisiei care a anchetat modul in care a cheltuit bugetul ministerului de Ziua Tineretului.

"Am fost tinta unui atac politic organizat, derulat si intretinut de catre PNL si PSD in Parlamentul Romaniei, prin infiintarea in mod abuziv si nelegal a acestei comisii de ancheta, care s-a suprapus peste institutiile abilitate ale statului", a afirmat Ridzi la Realitatea FM.

Ea sustine ca membrii comisiei au facut audieri si au ridicat documente in paralel cu ancheta si i-a determinat pe martori sa depuna marturie mincinoasa.

"S-au facut afirmatii extrem de grave la adresa mea si tocmai de aceea am solicitat cercetarea parlamentarilor indicati. Au aparut stenograme in presa unde se spunea foarte clar ca sunt presiuni asupra persoanelor din cazul meu", a explicat fostul ministru al Tineretului si Sportului.

Ridzi a amintit ca membrii comisiei Udrea spuneau in inregistrarea aparuta in presa ca ar trebui sa procedeze la fel ca in cazul Ridzi.

Monica Iacob Ridzi a facut plangere penala la Parchetul General pe numele membrilor comisiei de ancheta, dar nu si pe cel al democrat-liberalilor, acuzand abuzul in serviciu si incercarea de a determina marturia mincinoasa.

Plangerea penala ii vizeza pe Alina Gorghiu, Nicolae Banicioiu, Petru Lakatos, Doina Burcau, Cristian Sorin Dumitrescu, Damian Florea, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Bogdan Olteanu si Anghel Stanciu, membri ai "Comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Tineretului si Sportului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Monica Iacob Ridzi comisie, #Iacob Ridzi plangere comisie, #comisie ancheta Ridzi, #plangere penala Monica Ridzi , #stiri politice