Vadim anunta ca l-a depasit deja pe Basescu cu 10 procente

Joi, 22 Octombrie 2009, ora 23:47
4634 citiri
Vadim anunta ca l-a depasit deja pe Basescu cu 10 procente
foto: Antena 3

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca "sondajele reale" ale Administratiei Prezidentiale, pe care a reusit sa le obtina prin sursele sale, dictate la telefon, arata ca presedintele Traian Basescu scade in fiecare zi cu cate un procent, ajungand in clipa de fata la doar 15% in topul preferintelor electorale ale romanilor, in timp ce prima sansa in castigarea alegerilor ii apartine chiar lui, fiind cotat cu 25%.

"Uite ce mi s-a dat acum o ora si ceva, tot prin telefon, de la aceeasi sursa. 22 octombrie, esantion 1.100 de persoane, marja de eroare plus minus 2%: Traian Basecu 15%, Vadim Tudor 25,6%, Mircea Geoana 21%, Crin Antonescu 20,1%, Sorin Oprescu 7%, Gigi Becali 6,9%, Kelemn Honor 5%", a declarat Vadim Tudor, in cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 3.

Presedintele PRM sustine ca sondajul citat "este facut de cei de la palatul Cotroceni, (...) are el un consilier acolo, Sebastian Lazaroiu", precizand ca aceste rezultate nu sunt date publicitatii de catre Administraia Prezidentiala, insa el a reusit sa le obtina, dictate in graba, la telefon, de surse din serviciile secrete.

"Singurul om de care ii este frica cu adevarat lui Basescu sunt eu. El joaca la cacealma, ca de obicei. Singurul care il poate bate, si o sa-l bat cu siguranta, sunt eu", a mai declarat Vadim Tudor.

"Iohannis e mason, Croitoru a fost securist, Antonescu e rus"

Presedintele PRM a mai declarat ca, "prin absurd", l-ar prefera pe Lucian Croitoru in postul de premier, in fata lui Klaus Iohannis, despre care a precizat ca "este din alt film".

"Sa nu creada lumea ca optez pentru Croitoru, optez pentru varianta mai profesionista. (...) As opta pentru Croitoru, chiar daca a fost ofiter de securitate", a spus Vadim Tudor, care sustine ca actualul premier desemnat are dosar la CNSAS si a fost "legatura generalului Gabriel Dumitrescu, probabil nume conspirativ, ca aveau mai multe identitati".

De asemenea, presedintele PRM a mai precizat ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, face parte dintr-o loja masonica.

"Nu-l cunosc pe primarul sas al Sibiului, dar stiu un lucru: propunerea a venit tot din partea masoneriei, pentru ca face parte si el dintr-o loja masonica, dar instrumentul principal a fost Tariceanu, care l-a convins si pe Crin Antonescu si au venit cu junele Iohannis pe post de salvator national", sustine Vadim Tudor.

Mai mult, referindu-se la presedintele PNL, Crin Antonescu, Vadim Tudor l-a intrebat retoric pe moderatorul emisiunii, Mihai Gadea:

"Stii ca numele lui de familie era Antonov? Stii ca ei sunt rusi la origine? Ia intreaba-l!"

Presedintele PRM a mai declarat ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale pentru a incheia astfel "un ciclu satanist de 20 de ani" si a dezvaluit doua dintre sloganurile sale electorale: "Hotilor! Banditilor! Ce-ati facut cu tara asta? Puscaria va mananca!" si "Salvati Romania! S.O.S. Poporul roman".

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#Vadim Tudor sondaj prezidentiale, #Vadim Tudor acuzatii candidati alegeri , #Traian Basescu