Cum a evoluat de-a lungul timpului Adela Popescu (Galerie foto)

Miercuri, 16 Octombrie 2013, ora 07:49
16471 citiri
Cum a evoluat de-a lungul timpului Adela Popescu (Galerie foto)
Foto: Facebook/Adela Popescu

Timpul nu iarta pe nimeni, spune o vorba din batrani. Trecerea anilor se observa asupra tuturor si chiar asupra vedetelor. De aceea, Ziare.com va invita sa observati cum au evoluat de-a lungul timpui anumite persoane publice si v-o prezentam astazi pe Adela Popescu.

Lumea artistica a atras-o din copilarie pe Adela Popescu, tanara artista din localitatea Susani pe ale carei scene a debutat aceasta.

Foto:Acasa.md

Putini stiu insa ca in anul 2001, ea a format trupa Viva impreuna cu Elena Gheorghe. Aventura celor doua a durat doar doi ani de zile. Pe micile ecrane, Adela si-a facut debutul in serialul romanesc "In familie", pe cand avea doar 16 ani.

Foto: Youtube

Acesta a fost primul pas catre succes, Adela Popescu devenind mult mai cunoscuta dupa ce a jucat in telenovela "Numai Iubirea", in cadrul careia a jucat rolul Alinei Damaschin. Pe platourile de filmare l-a cunoscut pe Dan Bordeianu, cel care i-a fost iubit timp de cativa ani.

Urmatorul pas in cariera a fost facut tot intr-o telenovela, de aceasta data jucand rolul principal, cel al Alexandrei Mateescu. Dupa telenovela "Lacrimi de iubire" a aparut si filmul cu acelasi nume, in 2006.

Cum a evoluat de-a lungul timpului Andreea Banica: De la "Un sarut" la "Bumerang" (Galerie foto)

Filmul "Weekend cu mama" a adus o schimbare de look in viata Adelei Popescu, de aceasta data cumintica actrita fiind transformata intr-o adolescenta rebela si dependenta de droguri.

Si rolul Anielei Elefterios a dus la schimbarea nuantei parului actritei, aceasta trecand de la blond la saten inchis.

Timida si cumintica de obicei, Adela Popescu a incercat si o imagine cu mai mult tupeu si a apelat la o nuanta puternica pentru vopsirea parului.

Pe langa cariera de actrita, Adela Popescu a mers in paralel si cu cea de cantareata. In anul 2011, s-a alaturat trupei Dj Project, inlocuind-o pe Giulia Angelescu.

Nu numai cu viata profesionala se poate lauda Adela, ci si cu cea personala. In prezent, ea fiind implicata intr-o relatie sentimentala cu Radu Valcan.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adela Popescu look, #Adela Popescu evoluat, #Adela Popescu filme, #Adela Popescu imagini, #Adela Popescu actrita , #Acasa TV