Interviu cu Adela Popescu: Am mancat insecte de toate felurile

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 18:03
3994 citiri
Interviu cu Adela Popescu: Am mancat insecte de toate felurile
Foto: zodiac-travel.ro

Dupa silueta pe care o are, n-ai spune ca actrita Adela Popescu mananca aproape orice! Iar acest "orice" gastronomic, desi exclude spanacul, include insecte de toate felurile si fructe de mare. Aflati aproape totul despre placerile calatoriilor trecute si viitoare cu interpreta roscatei Carmen din productia "Iubire si onoare"!

- Cum si unde ti-ai petrecut vacanta de vara? Ce destinatii noi ai descoperit? Poti sa ne povestesti mai pe larg?

- In aceasta vara am fost in insulele Caraibe si cateva zile la New York, insa relaxarea de care aveam nevoie am descoperit-o in deplasarea din Bodrum (Turcia), pentru filmarile de la telenovela "Iubire si onoare".

- Stiu ca esti o persoana extrem de atasata de familie si de locurile natale. Povesteste-ne despre copilaria petrecuta in Valcea, la Susani.

- Adela Popescu este cate putin din tot ce am trait in copilarie, la Susani. Dealurile ce inconjurau satul natal, catelul meu, Toby, cel cu care m-am jucat toata copilaria, partidele de fotbal incinse cu baietii la marginea strazii, culesul de vie sau iubirea nemarginita a parintilor mei. Toate astea m-au facut ce sunt acum.

- Zi-ne mai multe despre tombola cu cadouri pe care o organizezi acasa, in fiecare an, de Pasti si de Craciun. Care a fost cel mai haios cadou "castigat" de tine? Dar cel mai haios cadou "pus la bataie"?

- Am castigat 5 role de scoci pentru lipit ambalaje, o sticla de vin facut de tatal meu si un CD cu colinde. Cel mai haios cadou a fost dreptul de a ne canta un cantec sau un stingator de incendii.

- Spuneai, la un moment dat, ca-ti cumperi haine doar cand esti in vacanta, adica de doua ori pe an. Atunci mergi in afara tarii, colinzi stradutele si cauti creatorii locali. Ai un loc preferat pentru shopping?

- Este adevarat, dar nu am apucat sa am un loc preferat pentru shopping pentru ca sunt putine orasele in care am fost de mai multe ori. Tocmai de aici vine si frumusetea vacantelor mele, aceea de a descoperi locuri noi unde sa fac cumparaturi.

- Zodiac Travel are un horoscop general al calatoriilor si vrem sa vedem in ce masura acest zodiac i se potriveste balantei Adela Popescu. Comenteaza fiecare pasaj, te rog.

"Balanta iubeste luxul. Ii place sa stea in locuri frumoase - de 5 stele daca este posibil - si sa manance mancare rafinata. Daca e nevoie, strange bani pana cand reuseste sa obtina calatoria cu nivelul de confort dorit, ceea ce inseamna ca la destinatie nu va fi prea risipitoare."

- Mi-a placut sa stau si in locuri frumoase, in locatii de 5 stele, dar am ales si deplasari spontane, care faceau ca probabilitatea de a dormi sub cerul liber sa fie foarte mare. Sincer cred ca acestea din urma mi-au placut la fel de mult, poate chiar mai mult.

-"Balanta prefera sa aiba o vacanta scurta - dar luxoasa - in locul uneia lungi, dar cu lipsuri. Calatoreste mereu alaturi de cineva pe care incearca sa il faca sa se simta bine. Va incerca sa gaseasca echilibrul intre gusturile ei si cele ale partenerului. Cand calatoreste alaturi de un grup ii place sa ia rolul de gazda care incearca sa mentina coeziunea."

-Intodeauna am ales vacantele in functie de nevoile partenerului de calatorie pentru ca fericirea si linistea mea vin din fericirea si linistea apropiatilor cu care-mi petrec vacanta.

- "Se simte bine daca are alaturi oameni fericiti, cu care se poate distra. De aceea va fi atrasa de evenimentele mondene sau pline de stralucire. Rio, in vremea carnavalului, ar putea fi una dintre destinatiile de suflet ale Balantei. Nici festivalul de la Pamplona nu va fi dat la o parte atat timp cat poate sa stea intr-un hotel care sa ii respecte standardele."

- Cine nu se simte bine cu oameni fericiti in preajma? O sa tin cont de sfaturi si o sa incerc sa ajung si la Rio, dar si la festivalul de la Pamplona.

- "Balanta apreciaza si frumusetea exotica a altor oameni, asa ca excursiile in zona Nepalului sau a Marocului nu sunt excluse. Oriunde ar merge, obiectivele vizitate se vor defini prin excese: muzee si castele somptuoase, ruine impunatoare dar si mall-uri sau magazine renumite. Dubai, Milano, Londra sau New York sunt doar cateva dintre orasele categoriei shopping care vor fi luate in considerare de catre Balanta."

- Am fost in Milano, Londra si New York, si recunosc ca am fost incantata de cele 3 destinatii, de shopping si nu numai. In vacante sunt fie foarte activa, fie extrem de lenesa - atunci cand oboseala este foarte mare.

- "Daca ii va mai ramane timp dupa atatea cumparaturi, nu se va feri sa faca si un pic de sport deoarece stie ca frumusetea nu poate fi intretinuta decat prin exercitii. Singura conditie este ca locul unde se intorc sa se relaxeze sa ii indeplineasca toate mofturile personale (jacuzzi, sauna etc.)"

- Toate descrierile de pana acum legate de inclinatia mea spre lux cred ca sunt general valabile, nu doar balantelor, ci si celorlalte zodii, asta insemnand ca oricarui om ii place sa fie in siguranta, sa doarma confortabil, toate acesta fac o vacanta reusita. Pe de alta parte, disponibilitatea de a ne simti bine oriunde vine dintr-un echilibru interior. Imi place sa fac sport, dar atunci cand sunt intr-un loc unde nu exista conditii (sala de fitness) pot sa fac jogging chiar si prin padure sau abdomene pe podeaua camerei de hotel.

- Daca ai avea posibilitatea sa-ti iei un an sabatic, ce zona a Globului ti-ai dori sa o explorezi in amanuntime?

- Merg pe un principiu - incerc sa descopar destinatiile cele mai indepartate acum, cand sanatatea imi permite. Mi-as dori cat mai curand sa ajung, de exemplu, in Filippine.

- Ce locuri preferate ai, aproape de Bucuresti? Unde "evadezi" in weekend-uri?

- La Susani, acasa.

- Te rog sa ne povestesti o intamplare hazlie de vacanta.

- In vacanta din acest an a fost prima data cand am facut snorkeling si a fost atat de frumos incat imi doream sa nu mai ies la suprafata, vroiam sa raman in lumea aceea tacuta si superba a faunei submarine.

- Esti gurmanda? Esti pofticioasa?

- Da. Singurul aliment din lume pe care nu-l mananc este spanacul.

- Din bucataria traditionala specifica Valcei, ce preferinte culinare ai?

- Nu exista placere mai mare decat o masa pregatita de bunica mea cu cartofi prajiti in ceaun, carne de la garnita, muraturi puse de bunica, paine de casa, facuta tot de ea, si un pahar de vin alb din colectia tatei.

- Dar din bucataria de "afara"?

- Imi place mancarea thailandeza, am mancat insecte de toate felurile, imi plac fructele de mare si fructele exotice.

- Cel mai spontan lucru pe care l-ai facut vreodata in vacantele tale a fost...

- Sa o iau la pas, singura, fara harta, intr-o livada de maslini din Grecia.

- Dar lucrul pe care nu l-ai facut niciodata, dar pe care doresti neaparat sa-l faci intr-o vacanta viitoare?

- Sa merg intr-un trib si sa traiesc viata de acolo cateva zile.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Adela Popescu interviu, #Adela Popescu roluril, #Adela Popescu , #Acasa TV