Adrian Diaconu va boxa la Sala Polivalenta pe 19 aprilie

Sambata, 01 Martie 2008, ora 15:00
1498 citiri
Adrian Diaconu va boxa la Sala Polivalenta pe 19 aprilie

Pugilistul roman Adrian Diaconu va lupta pe 19 aprilie la Sala Polivalenta pentru titlul mondial interimar la semigrea, versiunea WBC, si nu pe 29 martie, la Circul de Stat, asa cum fusese programat initial, a anuntat sambata reprezentantul Interbox, Cristian Ganescu.

Motivul pentru care s-a schimbat data galei a fost numarul redus de locuri pe care il are Circul de Stat (1000 de locuri). Cristian Ganescu a spus ca schimbarea datei a fost facuta cu acordul WBC.

Problema locului in care sa se dispute gala care va cuprinde si meciul lui Adrian Diaconu a aparut pentru ca in aceeasi perioada la Bucuresti este programat turneul preolimpic de handbal la care participa si nationala feminina a Romaniei. Pe data de 29 ianuarie, presedintele ANS, Octavian Belu, presedintele FRH, Cristian Gatu, si presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, au avut o intalnire in care s-a hotarat ca Sala Polivalenta sa gazduiasca meciul pentru titlul mondial interimar la semigrea, versiunea WBC, al romanului Adrian Diaconu.

Astfel, turneul preolimpic in care va juca si nationala feminina de handbal a Romaniei a ramas fara sala. Ca alternative, Federatia Romana de Handbal a avut trei propuneri, Oradea, Cluj si Targu Mures, dar cum IHF cere o sala de minim 4.000 de locuri, niciunul din cele trei orase nu poate oferi aceste conditii. Din aceasta cauza turneul preolimpic a revenit la prima optiune, Sala Polivalenta, iar presedintele FRBox, Rudel Obreja, a ales sa organizeze gala la Circul de Stat.

Medalii pentru România la Campionatele Europene de box
Medalii pentru România la Campionatele Europene de box
Pugilistele române Lăcrămioara Perijoc şi Claudia Nechita şi-au asigurat medalii la Campionatele Europene de box de la Belgrad, marţi, după ce s-au calificat în semifinale. Perijoc,...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Sala Polivalenta, #box, #adrian diaconu , #WBC