Tragedie aviatica in Apuseni: Persoanele publice ii plang pe Adrian Iovan si medicul rezident

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 09:08
6156 citiri
Tragedie aviatica in Apuseni: Persoanele publice ii plang pe Adrian Iovan si medicul rezident
Foto: Antena 3

Vestea mortii pilotului Adrian Iovan in urma tragediei de la Cluj a fost primita cu durere de catre multe persoane publice care l-au cunoscut.

Acestea au transmis pe retelele de socializare mesaje catre familia pilotului si catre rudele medicului rezident mort in acelasi accident.

"Imi pare tare rau pentru Adrian Iovan! L-am cunoscut cand era pilot la Blue Air, iar eu lucram acolo in calitate de PR Manager! Desi relatia lui cu Blue Air nu s-a incheiat in termeni amiabili, iar eu, ca reprezentant al companiei, a trebuit sa-l combat, am apreciat ca s-a aparat cu fermitate si fair play. Si desi se simtea profund nedreptatit de catre companie s-a luptat cu arme curate!

Stiu ca isi facea cu pasiune meseria si astazi aviatia a pierdut un om de valoare! Dumnezeu sa l odihneasca!", a scris Oana Roman pe Facebook.

Mihai Bendeac sustine ca trebuie apreciat faptul ca Adrian Iovan a oferit un exemplu de profesionalism prin faptul ca nu a ales sa se salveze pe el.

"Propria-i salvare era la un buton distanta, dar a ales sa ramana pilot. Cati dintre romani ar fi in stare de asta? Carti dintre romani sunt atat de atasati de profesia lor?", a notat actorul.

Accident aviatic: Pilotul Adrian Iovan si un medic rezident au decedat - salvatorii se lupta sa-i duca pe raniti la spital

Alex Dima: Bine ca nu avem talibani prin padurile noastre ca nu le-am da niciodata de urma

Si jurnalistul Alex Dima a reactionat dupa prabusirea avionului. El a criticat modul in care autoritatile au intervenit.

"Mai multe ore, Adrian Iovan s-a zbatut intre viata si moarte! Daca s-ar fi ajuns mai devreme la ei... Bine ca nu avem talibani prin padurile noastre ca nu le-am da niciodata de urma! Dumnezeu sa-i ierte pe cei plecati si pe noi pe toti pentru neputinta!", a notat Dima.

Si Teo Trandafir a reactionat pe reteaua de socializare dupa aflarea vestii tragice.

"Cuvintele nu-si gasesc ecouri, in fata mortii. Gandurile, insa, da. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care si-au gasit sfarsitul in accidentul aviatic de ieri si sa-i pazeasca pe cei care sansa i-a salvat...", a spus prezentatoarea TV.

Iovan a anuntat, dupa Sibiu, ca va cobori la 2.100 metri, pentru ca nu mai vedea nimic din cauza cetii

Botezatu: Adrian Iovan a plecat in zbor spre ceruri

Catalin Botezatu a sustinut ca "Adrian Iovan a plecat in zbor spre ceruri....ultimul sau zbor...Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi pare atat de rau!!Condoleante familiei!".

Mihai Bobonete a fost foarte indignat fata de actiunile de luni seara. Actorul adauga ca nu credea ca asa ceva se poate intampla decat intr-un film.

Amalia Enache a mentionat ca este indignata si "inecata de revolta ca oamenii astia mari si tari in functiile lor isi permit sa fie inceti chiar si intr-o astfel de situatie".

Monica Vlad, jurnalist si editorul carti lui Catalin Botezatu, aminteste ca l-a cunoscut pe Iovan pe vremea cand era partenerul Romanitei Iovan. Aceasta spune despre pilot ca era "un om calm, bland, fara nicio legatura cu omul zugravit in media dupa scandalul din Primaverii, care si-a aparat atunci familia si atat, un om cu povesti senzationale!".

Tragedia de la Cluj: Ranitii au ajuns la spital - procurori si specialistii in aviatie cauta vinovatii

Silviu Andrei: Trist si rusinos pentru noi toti, pentru sistemul menit sa ne salveze

Printre cele mai revoltate persoane publice s-a numat si Silviu Andrei, DJ-ul de la "Un show pacatos", care a scris foarte multe mesaje catre autoritati.

"2% din impozitul pe profitul meu merge la SMURD. Asta pentru ca am convingerea ca in ROMANIA anului 2014, poti primi macar primul ajutor in timp util. Adrian Iovan a murit cu zile! Trist si rusinos pentru noi toti, pentru sistemul menit sa ne salveze si construit pe banii nostri! Cine isi va asuma aceasta responsabilitate? (...)

Sa iasa seful STS la TV si sa explice cum ne localizeaza si ne asculta telefoanele, iar pe sarmanii aia care au sunat singuri sa spuna ca s-au prabusit, nu i-au putut gasi pe harta in timp util", a sustinut Silviu Andrei.

Pilotul Adrian Iovan si inca o persoana au murit, luni, dupa ce avionul in care se aflau a aterizat fortat la Cluj. Cinci oameni sunt raniti. Acestia se deplasau din Bucuresti la Oradea pentru prelevare de organe necesare unui transplant.

Pilotul a fost nevoit sa reduca din altitudine din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Apoi, aeronava s-a izbit de un brad, intr-un varf de deal in zona localitatii Horea, din judetul Alba.

Marea problema a fost localizarea acestora. Salvatorii au ajuns la locul accidentului dupa aproape sase ore.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Iovan murit, #Adrian Iovan murit accident, #accident avion Cluj, #Adrian Iovan murit reactii, #avion prabusit Cluj, #avion aterizare fortata Cluj , #murit