Mititelu readuce Universitatea la Craiova daca Solomon isi cere scuze

Marti, 02 Martie 2010, ora 21:30
1817 citiri
Mititelu readuce Universitatea la Craiova daca Solomon isi cere scuze

Patronul Stiintei, Adrian Mititelu, este dipus sa revina cu echipa pe stadionul "Ion Oblemenco" daca primarul Craiovei, Antonie Solomon, isi va cere scuze pentru declaratiile facute in ultima perioada.

"Eu nu am plecat niciodata de acasa. A fost numai o problema de fizica, de distanta, dar tot timpul m-am simtit acasa. Mai craiovean ca mine nu stiu daca sunt foarte multi. Pentru acest stadion legendar, de care toti ne-am indragostit si toti vorbim la superlativ, am cheltuit 100 de miliarde de lei vechi, din banii mei, ai unui taran dintr-o comuna din Dolj. In acest timp, municipalitatea orasului, care trebuia sa faca acest lucru, a neglijat total acest simbol al orasului, "Ion Oblemenco". Nu sunt dorit la Craiova!

Daca eu am orgoliu, dupa cinci ani in care mi-au facut numai probleme si necazuri, vi se pare normal ca Primaria sa ceara falimentul clubului de fotbal? Eu nu am plecat cu echipa, nu mai pot sa organizez meciurile de acasa, pentru ca nu am contract. Acel document pe care mi l-a trimis nu are nicio valoare, este un document fictiv, fara forma. Gheorghe Netoiu a preluat controlul Primariei Craiova, el controleaza totul in oras, il butoneaza pe domnul primar Solomon, cand vrea si cum vrea.

Poate daca domnul Solomon ar accepta o discutie moderata de domnul Adrian Paunescu si de un avocat neutru si in fata presei. Sa vedem cine are dreptate in privinta ultimului protocol incheiat de noi. A adus jigniri grave, ca palmaresul nu este la noi. Sunt lucruri care au atarnat foarte mult de imaginea Craiovei. Trebuie sa-si ceara scuze. Eu nu ma ambitionez, eu apar interesele clubului. Una peste alta, nu vreau nici bani, nu vreau decat sa-si ceara scuze pentru declaratiile calomniatoare fata de Universitatea Craiova. Promit ca, daca isi cere scuze Antonie Solomon, readuc echipa acasa, pe 'Ion Oblemenco'", a spus patronul Craiovei la Digi Sport.

Incepand cu acest retur, Universitatea isi disputa partidele de pe teren propriu la Severin, pe renovatul stadion "Municipal", dupa ce Mititelu si Solomon nu s-au inteles in privinta contractului de cesiune a arenei din Craiova.

Scuzele asteptate de Adrian Mititelu vor intarzia insa cu siguranta, Antonie Solomon avand probleme mult mai serioase cu DNA. Procurorii anti coruptie l-au retinut, marti, pe primarul Craiovei pentru 24 de ore si sunt sanse mari ca edilul sa primeasca un mandat de arestare pentru 29 de zile.

M.D.

Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Adrian Mititelu Jr. (26 de ani), fiul patronului echipei de fotbal FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din București. După ce FCU Craiova a ajuns...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Adrian Mititelu, #Antonie Solomon retinut DNA, #Mititelu Craiova Severin, #Mititelu readuce echipa Craiova , #Antonie Solomon
Comentarii
P
PSD_Erie
rank 1
Mai toarasu Mititelu! Vezi ca la dumneata in organizatie lucrurile nu merg prea bine!