Craiova, ingropata definitiv? Mititelu a ajuns la fundul sacului

Miercuri, 09 Noiembrie 2011, ora 19:05
3547 citiri
Craiova, ingropata definitiv? Mititelu a ajuns la fundul sacului

Vesti proaste pentru fanii Universitatii Craiova din partea finantatorului Adrian Mititelu, care sustine ca nu are buget pentru recontructia echipei in cazul reafilierii la Federatia Romana de Fotbal (FRF).

Seful din Banie spune ca a ajuns la fundul sacului dupa ce a cheltuit 22 de milioane de euro cu "Stiinta" si doar eventualele despagubiri de la forul condus de Mircea Sandu ar putea revigora clubul.

"Eu nu am bani sa fac echipa, am bagat 22 de milioane de euro si mai am si datorii 3 milioane de euro. Mi-au trecut sute de jucatori prin mana, nu mai am rabdare sa o iau de la capat sa cresc alta echipa, nu mai am nici 37 de ani si nici energie. Fac echipa cand primesc despagubirile.

FRF are de achitat despagubiri foarte mari, pe care nu si le permite. Sa vedem daca la vara mai e aceeasi conducere. Sa vedem, poate vor veni altii si vom ajunge la o intelegere democratica. Nu se pune problema sa nu fim inscrisi, dar problema e cu cine intram pe teren. Pentru ca e imposibil ca jucatorii care au plecat sa se mai intoarca inapoi, am vorbit cu specialisti. Au semnat alte contracte.

Inca de azi-noapte am trimis declaratia lui Sandu, cand a zis ca cei de la FIFA si UEFA sunt cacaciosi. Fiecare clipa din viata mea i-o dedic lui Mircea Sandu. Am inteles ca ziaristii elvetieni au fost foarte incantati cand au auzit declaratiile lui Mircea Sandu. Afirmatiile lui denota teama.", a declarat Adrian Mititelu la DigiSport.

Cazul dezafilierii Universitatii Craiova a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie, iar primele dovezi indica faptul ca Federatia Romana de Fotbal ar fi exclus abuziv gruparea din Banie.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Rezultatul cu care Universitatea Craiova și-a ”dinamitat” șansele la titlu. Gică Hagi a dat lovitura în Bănie
Rezultatul cu care Universitatea Craiova și-a ”dinamitat” șansele la titlu. Gică Hagi a dat lovitura în Bănie
Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanţa cu 2-1 (2-1), vineri seara, în Bănie, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Superligii de fotbal. Universitatea,...
#Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova, #Craiova dezafiliata FRF , #Universitatea Craiova