Craiova lui Mititelu ii cere socoteala lui Mircea Sandu

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 16:46
1552 citiri
Craiova lui Mititelu ii cere socoteala lui Mircea Sandu

Clubul Universitatea Craiova a reactionat vineri, printr-un comunicat oficial, la apelul lansat de Mircea Sandu in urma dezvaluirilor facute de patronii din Liga 1 dupa arestarea fostului sef al arbitrilor, Vasile Avram.

Gruparea condusa de Adrian Mititelu ii cere socoteala public lui Mircea Sandu pentru dezafilierea de la Federatia Romana de Fotbal in urma scandalului cu actualul selectioner Victor Piturca.

Iata comunicatul semnat de Universitatea Craiova:

"In urma punctului de vedere al presedintelui FRF, Mircea Sandu, FC Universitatea Craiova face urmatoarele precizari si adreseaza public presedintelui FRF cateva intrebari, in incercarea de a a-i reimprospata memoria:

In punctul sau de vedere, Mircea Sandu afirma: "In calitate de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, ma alatur acestui demers, menit, sper, sa contribuie la asanarea sportului nostru. Drept care lansez un apel public tuturor celor care au aparut, in ultima vreme, cu asemenea luari de pozitie, solicitandu-le, mai ales daca exista dovezi in sprijinul respectivelor afirmatii, sa se adreseze neintarziat instantelor sportive si organelor judiciare, furnizand toate dovezile pe care le detin. Procedand astfel, nu ar face altceva decat sa sprijine procesul de insanatosire a climatului din fotbalul nostru, redandu-i imaginea, credibilitatea si perspectivele."

Domnule presedinte al FRF, prin adresa inregistrata la FRF sub nr 1957/12.07.2011, depusa direct la Secretariatul Cabinetului dumneavoastra, atat catre dumneavoastra cat si catre Comitetul Executiv al FRF, FOTBAL CLUB U CRAIOVA va punea la dispozitie 35 de dovezi clare prin care 2 dintre membrii CNSL a FRF, MANU GABRIEL - presedinte si DUTU-BUZURA ANDREI - membru, se dovedeau a avea legaturi stranse, in ultimii 8 ani de zile, cu PITURCA VICTOR, prin diverse imputerniciri si reprezentari in instantele civile de judecata! Avand in vedere litigiul dintre FC UNIVERSITATEA CRAIOVA si PITURCA VICTOR, prin care CNSL a FRF a obligat fraudulos FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA la plata a 6.964.893 euro catre PITURCA VICTOR, va reiteram ca, prin aceste legaturi dubioase, se incalca flagrant normele legislative in vigoare dar si Articolele 27.3, 27.5, 27.6, 27.7 si 27.9 din RSTJF si va solicitam sa demarati de urgenta procedurile legale care se impun!

Mai mult, Gabriel Manu, presedintele CNSL a FRF, il reprezenta in civil pe PITURCA VICTOR inclusiv in timpul litigiului nostru de la CNSL, sfidand normele de baza ale unui stat de drept!

Drept pentru care, va solicitam public domnule presedinte al FRF si membru in Comitetul Executiv al UEFA, sa ne spuneti: de ce nu ati raspuns in niciun fel adresei noastre? Nu cumva raspunsul dumneavoastra si al Comitetului Executiv la adresa noastra a venit 8 zile mai tarziu, cand ati decis, atat prin votul dumneavoastra, cat si al celor (deocamdata doar) doi incatusati, excluderea clubului nostru?!

In al doilea rand, domnule (inca) presedinte al FRF, nu citim bine?! Cereti public membrilor FRF sa se adreseze instantelor?! La doar doua luni distanta dupa ce ati exclus FC UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru ca s-a adresat instantelor, deoarece FRF nu a luat NICIO MASURA fata de dovezile prezentate de noi?! Incitati la incalcarea Statutului, domnule presedinte! Sa nu cumva sa va excluda FIFA si UEFA!

Va intelegem starea emotionala instabila care va domina in aceasta perioada tulbure, dar, totusi, asteptam un raspuns de la dumneavoastra. Pentru ca oricum, in viitorul apropiat tot il veti da. Procurorilor si instantelor de drept comun".

Mircea Sandu le-a cerut, joi, conducatorilor din fotbalul romanesc, prin intermediul unui comunicat de presa, sa vorbeasca despre coruptia din fotbalul romanesc doar daca au dovezi.

Mircea Sandu, scos din minti de conducatorii din fotbalul romanesc

In aceasta saptamana, mai multi conducatori din Liga 1, printre care Gigi Becali si Adrian Porumboiu, au declarat ca stiu mai multe neregularitati ce s-au produs in fotbalul romanesc.

C.F.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Adrian Mititelu, #Mircea Sandu, #scandal Craiova FRF, #razboi Mititelu Sandu , #Universitatea Craiova