Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Florin Costea de vanzare, dar nu in Liga I

Duminica, 13 Decembrie 2009, ora 12:32
1669 citiri
Florin Costea de vanzare, dar nu in Liga I

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca Florin Costea ar putea parasi gruparea din Banie, insa este exclusa vanzarea atacantului in Liga I.

"Probabil o sa plece trei - patru jucatori si o sa dam drumul la prima echipa mai multor jucatori tineri, care sunt foarte telentati. Probabil o sa vina si vreo doi jucatori maturi, care sa vina cu experienta la echipa. Exista posibilitatea sa plece si Costea, dar nu e nimic sigur. Nu vreau sa vorbesc de sume, dar voi spune exact pretul corect cand se va realiza transferul.

Nu mai vreau sa spun sume dinainte, pentru ca nu imi face bine. Cine il vrea pe Costea trebuie sa plasteasca un pret mare. O sa il dau numai la o echipa din strainatate. Cum as putea sa il dau pe jucatorul care a fost simbolul nostru la o echipa din Romania? Poate nici daca mi-ar da dublu fata de cat primesc din afara, nu l-as da la o formatie din Romania. Deocamdata am fost doar intrebati daca il dam pe Costea, nu sunt discutii concrete.

Am raspuns ca de aceasta data este transferabil si asteptam oferte. Daca primim ceva care sa ne multumeasca, atunci vom discuta si probabil ca se va face mutarea", a declarat Adrian Mititelu la Sport Total FM.

Florin Costea evolueaza la Universitatea Craiova din 2006, marcand 40 de goluri in 91 de partide in Liga I.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Florin Costea lista transferuri, #Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova , #Universitatea Craiova