Mititelu a explodat: Gaman si Barboianu sunt niste sclavi

Miercuri, 09 Februarie 2011, ora 08:23
2249 citiri
Mititelu a explodat: Gaman si Barboianu sunt niste sclavi

Adrian Mititelu i-a atacat Valerica Gaman si Stefan Barboianu, fotbalisti care asteapta decizia Ligii Profesioniste de Fotbal dupa ce au cerut sa fie declarati liberi de contract.

"M-am enervat! Simt ca judecata e o scena. Membrii comisiei au fost avocatii lui Gaman. Jucatorii au refuzat sa jure pe Biblie pentru ca au spus ca nu au treaba cu asa ceva. Voi face plangeri penale la Parchet si DIICOT pentru ca e un prejudiciu real de patru milioane de euro.

Barboianu si Gaman sunt niste sclavi in momentul de fata. Si-au batut joc de mine dupa ce i-am crescut. Barboianu parca era un drogat. S-a amanat, urmatorul termen va fi pe 15. Ma uitam la baieti, nici nu aveau tupeul sa se uite in ochii mei cand declarau. Daca i-ati fi vazut cand vorbeau cu un nod in gat, mi-era si mila de ei.

Nici macar nu constientizeaza ce pierd acum cand nu se antreneaza cu echipa. Ii astept la antrenamente, n-am nimic cu ei. Gaman, in loc sa fie la nationala si sa fie pe teren cu Ucraina, ne certam pe la comisii.", a declarat Adrian Mititelu pentru ProSport.

Inca o amanare in cazul "dezertorilor" Craiovei. Mititelu spumega

Mai bine de 3 ore au fost audiati fotbalistii la sediul LPF, timp in care au fost confruntati, separat cu Mititelu, insa Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul Ligii a decis amanarea pentru o saptamana, pentru a aduna mai multe informatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova, #Gaman Barboianu memorii LPF , #Universitatea Craiova