Mititelu ameninta cu plangeri penale

Joi, 05 Mai 2011, ora 19:43
1200 citiri
Mititelu ameninta cu plangeri penale

Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, nu se lasa si ii ameninta cu plangeri penale pe membri comisiilor FRF care au decis ca Stiinta trebuie sa-l plateasca despagubiri in valoare de 7 milioane de euro fostul antrenor, Victor Piturca.

De asemenea, oltenii vor sa scoata acest caz din partea sportiva si anunta ca se vor adresa Curtii de Apel Bucuresti.

"Consideram ca decizia este una abuziva, netemeinica si ilegala, luata intr-o maniera penibila, la influentele unui grup de persoane care controleaza de foarte multi ani fotbalul romanesc.

Aceasta hotarare nu are nimic in comun cu legile si reglementarile contractuale si face parte din lungul sir de nedreptati aduse de-a lungul timpului clubului de fotbal Universitatea Craiova.

Anuntam opinia publica de faptul ca, avand in vedere situatia existenta, vom intreprinde urmatoarele:

1. Ne vom adresa imediat Curtii de Apel Bucuresti unde vom initia o contestatie in anulare a acestei decizii aberante. Suntem convinsi ca, in momentul in care acest litigiu intra pe calea adevaratei justitii, clubul de fotbal Universitatea Craiova va castiga fara tagada aceasta cauza.

2. Saptamana viitoare, Fotbal Club U Craiova SA va depune o plangere penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pe numele tuturor membrilor celor doua comisii care au participat la luarea acestei decizii pentru faptele de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave si asocierea in vederea savarsirii de infractiuni.

3. In perioada imediat urmatoare vom depune la FIFA un memoriu cu toate abuzurile si ilegalitatile savarsite de aceste asa-zise comisii din fotbalul romanesc", se arata intr-un comunicat oficial al Universitatii Craiova.

Joi, Comisia de Recurs din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis sa mentina decizia Comisiei de Disciplina in cazul despagubirilor pe care Piturca le are de primit de la Craiova, dupa ce a fost dat afara la inceputul acestui an.

Cele 7 milioane de euro reprezinta clauza de reziliere (5 milioane de euro), prima de instalare (1.8 milioane de euro) si restante salariale (200 de mii de euro).

M.D.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Mititelu plangeri penale, #Mititelu Universitatea Craiova, #Piturca despagubiri Mititelu , #Universitatea Craiova