Mititelu anunta desfiintarea CSU Craiova dupa retinerea Olgutei Vasilescu

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 19:17
5895 citiri
Mititelu anunta desfiintarea CSU Craiova dupa retinerea Olgutei Vasilescu
Foto: Hepta.ro

Adrian Mititelu, patronul defunctei FC Universitatea Craiova, anunta desfiintarea echipei care i-a luat locul Stiintei in oras, CSU Craiova.

Omul de afaceri oltean sustine ca retinerea primarului din Craiova, Olguta Vasilescu, de catre procurorii DNA este inceputul sfarsitului pentru formatia din Liga 1.

Acesta mai spune ca edilul din Banie va avea probleme mari si intr-un alt dosar, cel in care este acuzata alaturi de Mircea Sandu si de Dumitru Dragomir de scoaterea din competitii a clubului sau.

"Olguta are foarte multe dosare la DNA. Unul dintre ele este cel in care eu am reclamat faptele. In dosarul nostru mai sunt si federatia, si Dragomir, si Sandu Mircea... Probabil ca maine-poimaine va fi acuzata oficial si in celalalt dosar. Ea, Olguta, nu e ceea ce pare, e o femeie care a calcat legea in picioare cu o nonsalanta iesita din comun. Ei spun ca e razbunare politica, eu spun ca DNA i-a facut un favor ca a tinut-o pana acum in libertate. In comunicatul oficial al DNA nu e decat vreo 3% din ce a facut ea.

CSU, ca persoana juridica, va fi acuzata oficial zilele acestea. Parerea mea e ca dispare pana la sfarsitul acestui an. In dosar, acuzatia este ca au introdus in campionat o echipa ilegal cu scopul de a ne prelua noua activitatea. E continuarea infractiunii, a ceea ce ne-au facut atunci cand ne-au exclus. Este vorba de obtinere de foloase necuvenite si aderare la un grup infractional organizat. Suta la suta, CSU Craiova va fi dizolvat. A fost facut cu scopul de a se prelua activitatea clubului meu", a spus Mititelu, potrivit ProSport.

Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, retinuta de DNA

Acesta sustine ca CSU Craiova se va desfiinta dupa ce autoritatile vor interveni si vor bloca toate conturile clubului.

"Parchetul ii va acuza, judecatorul va decide dizolvarea lor. Dar cand li se va pune sechestru pe conturi nu vor mai putea face nimic. Nu vor mai primi licenta si va urma dizolvarea voluntara. Toti banii incasati de CSU Craiova sunt ilegali, vor fi sechestrati de stat. Si Burleanu va fi acuzat oficial. Si Sandu Mircea, si Dragomir. Facem pariu! Dau scris! Nu mai scapa nimeni!"

Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a fost retinuta miercuri de DNA.

Edilul Craiovei este acuzata de 4 infractiuni de luare de mita, 3 infractiuni de folosire a autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si spalare de bani.

Joi, Lia Olguta Vasilescu va fi prezentata Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Mititelu Olguta Vasilescu DNA, #Olguta Vasilescu retinuta DNA, #Olguta Vasilescu DNA Universitatea Craiova , #Universitatea Craiova
Comentarii