Mititelu, despre greselile facute la Craiova si vanzarea Universitatii

Marti, 10 Mai 2011, ora 18:38
3510 citiri
Mititelu, despre greselile facute la Craiova si vanzarea Universitatii

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a vorbit despre greselile pe care le-a facut la Universitatea Craiova, dar si despre posibila vanzare a clubului din Banie.

"Sunt atat de multe, incat nu stiu cu care sa incep. Pot vorbi despre cele mai importante. Prima, si cea mai grea, e ca am privit fotbalul patimas, n-am inteles ca e plin de fosti puscariasi, de viitori puscariasi, de curve. Am crezut ca fotbalul inseamna sa ai jucatori si atat.

Daca ai jucatori buni, castigi. Am crezut ca povestile cu blaturi sunt niste legende. N-am crezut ca jucatori de la 16 ani pe care i-ai crescut, i-ai promovat, le-ai dat bani, te tradeaza cu prima ocazie.", a spus Adrian Mititelu la DigiSport.

Finantatorul din Banie spune ca nu vrea sa vanda Universitatea Craiova si ca planuieste sa revina in Liga 1 cat mai curand.

"Exista un grup de oameni care tot ma sapa. Visul lor s-a implinit ieri, s-au bucurat. Probabil ca se asteptau ca azi sa le dau Craiova, dar nu se va intampla asta. Nu vreau sa mai dau nume, suporterii stiu cine s-a bucurat de raul Universitatii aseara. Tot ce e rau a ajuns sa fie din vina mea, tot ce e bine e numai al suporterilor.

Ei sunt 'Stiinta', dar cand vine vorba de plati e mereu vina mea. Stau unii si incing telefoanele si ma barfesc ca e vina mea ca arbitrii nu ne lasa sa castigam, ca unii o dau in bara sau ca ratam asa mult.

Eu sunt singurul care poate face ceva pentru Craiova. Sunt cel mai puternic om din Oltenia. Stiu ce am de facut dupa 6 ani in care am reusit sa rezist tuturor nebuniilor. Mi-a crescut dorinta de razbunare dupa toate ce mi s-a facut. Nu voi da Craiova", a mai spus Mititelu.

Universitatea Craiova se afla la cinci puncte de salvare cu doua etape inaintea finalului de sezon in Liga 1.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova, #Mititelu vanzare Craiova , #Universitatea Craiova
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Mititelu nici nu stii, cit de mic incepi sa fii!!! la puscarie cu tine si cu Iancu! si ia-l si pe Vanghele cu voi, prapaditule, interlopule!