Mititelu face lumina in cazul Universitatii Craiova. Vezi cand revine "Stiinta"

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 14:08
3388 citiri
Mititelu face lumina in cazul Universitatii Craiova. Vezi cand revine "Stiinta"

Finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a anuntat ca va forma o noua echipa in Banie doar dupa ce Mircea Sandu si Dumitru Dragomir vor fi inlaturati de la conducerea fotbalului romanesc.

"Cand aud de o noua echipa in Craiova, imi vine rau! Un nou inceput al Universitatii Craiova nu poate exista pana nu transam conflictul nostru cu FRF si pana nu pleaca din fruntea fotbalului romanesc Sandu si Dragomir.

Nu o sa fac niciodata vreo tranzactie cu ei! La final, vor fi condamnati la inchisoare! Echipa asta, asa cum o stim, nu se va intoarce in fotbalul romanesc in situatia de acum. Cand ne vom intoarce, fotbalul nostru va fi liber, fie ca va fi peste trei luni sau peste trei ani!", a declarat Mititelu la Radio Sport Total FM.

Desi au trecut aproximativ sase luni de la excluderea echipei din fotbalul romanesc, patronul "juvetilor" este convins ca ii va trimite dupa gratii pe Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

"Nu am niciun dubiu cu privire la deznodamant, insa nu se va termina batand din palme. In instanta nu se lucreaza ca la Federatie. Preocuparea celor de acolo e sa traga de timp, sa inventeze diferite lucruri. Nu mai au nicio cale de iesire! Mircea Sandu si Dumitru Dragomir o sa plece, va spun eu. Stati linistiti! Am fost optimist, cand am spus ca se va intampla in doua-trei luni, dar nu inseamna ca au scapat!", a incheiat Mititelu.

Universitatea Craiova a fost dezafiliata de Federatia Romana de Fotbal la finalul sezonului 2010-2011. Mititelu a contestat decizia in instanta si a prezentat probe care releva mai multe nereguli comise de forul condus de Mircea Sandu in procesul de excludere.

Mai mult, FIFA si UEFA s-au dezis de hotararile FRF, mentionand, pe rand, ca nu vor interveni in acest conflict.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
#Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova, #Mititelu Craiova Liga 1, #Craiova dezafiliere FRF , #Universitatea Craiova