Mititelu prezinta dovezi: Gaman si Barboianu au semnat pana in 2016 (Galerie foto)

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 19:03
2216 citiri
Mititelu prezinta dovezi: Gaman si Barboianu au semnat pana in 2016 (Galerie foto)

Unviersitatea Craiova a prezentat miercuri contractele pe care jucatorii Gaman si Barboianu le au cu clubul din Banie incepand cu data de 1 iulie 2011, pe o perioada de cinci sezoane.

Iata comunicatul publicat de olteni:

"In urma declaratiilor unor oficiali ai Ligii Profesioniste de Fotbal in mass-media, care au sustinut ca nu cunosc si ca nimeni nu a vazut contractele pe care jucatorii Gaman si Barboianu le au cu FC Universitatea Craiova din sezonul viitor, clubul nostru aduce la cunostinta opiniei publice aceste contracte pe care jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu le au cu FC Universitatea Craiova incepand cu data de 1 iulie 2011, pe o perioada de cinci sezoane.

Aceste contracte sunt inregistrate si depuse la Liga Profesionista de Fotbal, in termenii prevazuti de regulamentele sportive, la Departamentul Competitii, fiind vizate de directorul Departamentului, Mircea Cezar Ionescu. Facem precizarea ca aceste contracte au fost depuse de clubul nostru si la Comisia pentru Solutionarea Litigiilor in dosarele celor doi jucatori, care cer sa devina liberi de contract in baza unor acorduri de reziliere de contract false.", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului Universitatea Craiova.

Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul LPF a amanat verdictul in cazul jucatorilor Valerica Gaman si Stefan Barboianu.

Verdictul in cazul Gaman si Barboianu s-a amanat din nou

Cei doi fotbalisti au cerut Ligii Profesioniste de Fotbal sa-i declare jucatori liberi de contract, in baza unor dezlegari in alb, pe care patronul Adrian Mititelu i le-ar fi dat fostului manager Victor Piturca.

Cititi mai jos contractele celor doi jucatori:

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Rezultatul cu care Universitatea Craiova și-a ”dinamitat” șansele la titlu. Gică Hagi a dat lovitura în Bănie
Rezultatul cu care Universitatea Craiova și-a ”dinamitat” șansele la titlu. Gică Hagi a dat lovitura în Bănie
Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanţa cu 2-1 (2-1), vineri seara, în Bănie, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Superligii de fotbal. Universitatea,...
#contracte Gaman Barboianu, #Universitatea Craiova, #Adrian Mititelu , #Universitatea Craiova