Ziare.com

Mititelu prezinta noi dovezi in razboiul cu Sandu si Dragomir (Galerie foto)

Miercuri, 20 Iunie 2012, ora 19:31

   

Mititelu prezinta noi dovezi in razboiul cu Sandu si Dragomir (Galerie foto)
Dupa ce Dumitru Dragomir a anuntat ca palmaresul Universitatii Craiova este in continuare la vechiul patron Dinel Staciu, Adrian Mititelu a prezentat cateva acte care-l contrazic pe seful Ligii Profesioniste.

Dragomir ii da o veste cutremuratoare Universitatii Craiova

Iata comunicatul remis de Adrian Mititelu:

Avand in vedere numeroasele acuze si dezinformari venite dinspre FRF si LPF, in scopul de a induce in eroare opinia publica si suporterii FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, dar si pentru a elimina orice dubii cu privire la situatia juridica a clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, punem la dispozitie, spre analiza tuturor celor interesati, documentele care certifica, fara tagada, faptul ca actuala societate comerciala sportiva SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA este continuatoarea de fapt si de drept a clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, fiind succesoarea universala a acestuia.
20 iunie 2012, 16:03

Astfel:

- Actuala SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA a fost infiintata in anul 2002, prin reorganizarea Asociatiei Sportive FC UNIVERSITATEA CRAIOVA. Aceasta operatiune de reorganizare s-a efectuat in baza Legii 69/2000, Legea Sportului. La infiintare, societatea s-a numit SC FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA SA.

- In anul 2004, actionarul majoritar de la acea vreme, Staicu Dinel, a schimbat numele societatii in SC STIINTA U CRAIOVA SA. Aceasta schimbare de nume a fost facuta datorita unei reglementari nationale ce interzicea folosirea numelui de "Universitatea" in cadrul societatilor de drept privat!

- In anul 2005, o data cu preluarea pachetului majoritar de actiuni de catre Adrian Mititelu, societatea a capatat denumirea de SC UNIVSTIINTA FOTBAL CRAIOVA SA. Ulterior, dupa cateva luni, societatea si-a capatat denumirea actuala de SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA.

Mititelu a publicat si actele care sustin informatiile publicate in comunicat:1. Certificatul de Identitate sportiva emis in anul 2002, o data cu reorganizarea Asociatiei Sportive in societate comerciala sportiva, pe numele de SC FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA;2. Certificatul de Identitate Sportiva, in duplicat, din anul 2004, dupa schimbarea numelui in STIINTA U CRAIOVA SA;3. Certificatul de Identitate Sportiva modificat, din anul 2005, cu numele schimbat in SC UNIVSTIINTA FOTBAL CRAIOVA SA;

4. Certificat de Identitate Sportiva modificat, in 13.04.2006, cu denumirea de SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA;5. Ultimul certificat de identitate sportiva, eliberat in martie 2012, avand ca titular direct actuala denumire, SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA;6. In martie 2012, ANST a eliberat un aviz de functionare, avand nr 1360/29.03.2012 pentru SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA;7. Decizia FRF din 04.07.2005, cand ia act de schimbarea denumirii din STIINTA U CRAIOVA SA in SC UNIVSTIINTA FOTBAL CRAIOVA SA.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2142 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu sunt fan Mititelu...decit la gratar...

dar cei doi,Mitica si Nasu...cred ca se vor imprietenii in curind cu Bombonel...

 

OLEEEE

Sa dea Domnul sa se stranga toti smekerii la Rahova si sa incinga o hora mare:
Strangeti hora nu fiti hoti
Sa v-o trag in partz la toti!
:))


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor