Mititelu vrea sa dea Craiova suporterilor

Marti, 01 Martie 2011, ora 20:14
2152 citiri
Mititelu vrea sa dea Craiova suporterilor

Adrian Mititelu a anuntat, marti seara, ca intentioneaza sa puna in practica planul lui Victor Piturca de a da actiuni suporterilor Universitatii Craiova.

"La vara vreau sa fac o revolutie in structura clubului. Circa 30-35% din actiunile clubului am sa le cedez gratis suporterilor. Vreau ca Universitatea Craiova sa aiba 100 de mii de actionari. O sa transfer un pachet total de 10 milioane de euro, fiecare actiune o sa valoreze 100 de euro.", a spus Mititelu la Digi Sport.

In acelasi timp, Mititelu a anuntat ca nu intentioneaza sa plece de la Universitatea Craiova.

"Nu este adevarat ca vreau sa vand echipa, nici nu as putea sa fac asta. fiul meu detine o parte importanta, iar el e mai contaminat decat mine cu virusul Universitatea Craiova. Nici mort nu voi pleca de la Universitatea Craiova.", a mai spus Mititelu.

Patronul oltean este intens contestat de suporteri, care considera ca Universitatea Craiova mai poate fi salvata doar dupa indepartarea lui Adrian Mititelu.

Masina lui Adrian Mititelu, vandalizata

In alta ordine de idei, Universitatea Craiova a inceput cu stangul returul Ligii 1, inregistrand o infrangere, pe teren propriu, in fata Stelei, scor 0-1.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova , #Universitatea Craiova