Mititelu: Vreau sa bat Steaua mai mult decat pe Dinamo

Marti, 01 Decembrie 2009, ora 18:26
1069 citiri
Mititelu: Vreau sa bat Steaua mai mult decat pe Dinamo

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca isi doreste sa invinga Steaua, mai mult decat pe Dinamo.

"Steaua e singura echipa pe care n-am reusit s-o inving de cind am preluat eu Universitatea. Si nu numai ca n-am batut-o, de 2-3 ori m-au suspectat altii ca i-am lasat sa castige. Acum vreau mai tare sa bat Steaua decat pe Dinamo. La cate ghinioane am avut in ultimele doua-trei meciuri cu Steaua, e timpul sa castigam si noi. Ca valoare suntem peste ei, ca valori individuale suntem mai buni.", a declarat Mititelu la GSPTV.

Patronul oltenilor a precizat ca Universitatea va juca la Turnu-Severin incepand cu prima partida din retul.

"Vom juca din prima etapa din retur la Severin, cu Gaz Metan Medias. Felicitari Severinului ca au reusit sa faca o baza superba si oamenilor din Severin. E vechiul stadion, dar refacut 100% de municipalitate cu 4 milioane de euro. Nocturna va fi cea mai frumoasa, e de 1800 de lucsi si va fi gata in martie.

Meciurile de acasa ale Universitatii Craiova se vor juca pe stadionul din Severin. Municipalitatea din Craiova nu e preocupata de fotbal, are alte treburi si nu e interesata de Universitatea Craiova", a adaugat Mititelu.

Universitatea Craiova a invins, scor 7-0, pe Drobeta Turnu Severin, intr-o partida amicala jucata pe stadionul "Municipal" din Severin. La partida, care a coincis cu inaugurarea stadionului din Severin, au asistat peste 20.000 de persoane.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
#Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova, #Steaua Bucuresti, #Dinamo Bucuresti , #Universitatea Craiova
Comentarii
Poza bobinstein
bobinstein
rank 1
O SA BATI STEAUA II
N
nae bolovan
rank 1