Razboi la nivel inalt in Liga 1

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 09:45
3004 citiri
Razboi la nivel inalt in Liga 1

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a explodat dupa ce a primit, vineri, una din cele mai mari amenzi din istoria fotbalului romanesc.

Finantatorul din Banie a anuntat ca va incepe o serie de actiuni in instante pentru a demonstra neregulile comise de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

"Cand ai puterea unor comunisti, asa, ca Mitica Dragomir, nu mai ai ce face. Comisiile sunt sub comanda lui si nu au puterea de a detine minimum de bun simt. Autonomia lor este aparenta. O sa demonstrez acest lucru, in special prin procesul pe care il pregatesc impotriva FRF in primavara anului viitor.

Aceste abuzuri repetate ale lui Dragomir implica si federatia, iar FIFA este foarte sensibila la incalcarea drepturilor egale ale cluburilor. Voi castiga aceste procese, iar in baza acestor dovezi voi incerca sa obtin despagubiri la TAS.", a declarat Mititelu la GSP TV.

Patronul "Stiintei" a explicat si motivele pentru care crede ca este hartuit de Liga Profesionista de Fotbal si a dezvaluit cateva din ilegalitatile comise de "Corleone".

"Dragomir este impotriva mea pentru ca i-am deconspirat planul inainte de marea licitatie pentru drepturile TV. Am fost luat in deradere atunci, dar s-a dovedit ca am avut dreptate. A vrut sa le duca intr-o directie, dar probabil i-au tras teapa in ultimul moment.

Mitica mai este bagat si in afacerea Gaman-Barboianu, s-a bagat cu Piturca. O sa aiba foarte multe surprize din partea mea, are deja plangere penala pentru abuz in serviciu intocmita la DIICOT. Verificati cum a obtinut terenul pe care este construit sediul LPF, verificati cum si-a construit hotelul in cardasie cu Doru Neagu, care ma amendeaza si ma suspenda doi ani, de parca faptul ca imi retrogradeaza echipa nu era suficient.", a mai spus Mititelu.

Finantatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a primit, vineri, una dintre cele mai mari amenzi din istoria fotbalului romanesc.

Mititelu a primit o amenda record

Adrian Mititelu a fost sanctionat de Comisia de Disciplina din cadrul LPF cu o amenda in valoare de 600.000 de lei si o suspendare de doi ani.

C.F.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Adrian Mititelu, #Dumitru Dragomir, #razboi Mititelu Dragomir, #Universitatea Craiova, #LPF , #Universitatea Craiova