Steaua, acuzata ca doreste retrogradarea Craiovei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 27 Mai 2009, ora 09:11
1404 citiri
Steaua, acuzata ca doreste retrogradarea Craiovei

Desi prietenia dintre Adrian Mititelu si Gigi Becali este cunoscuta in lumea fotbalului, patronul Stiintei nu s-a sfiit sa acuze gruparea din Ghencea ca ar fi in spatele presiunilor puse pe Comisia de Licentiere.

Mititelu a dezvaluit ca fostul secretar general al Universitatii si actualul director executiv al Stelei, Ovidiu Costesin, s-a interesat de cazul gruparii oltene la FRF.

"Un fost angajat al Craiovei, acum la Steaua, Ovidiu Costesin, s-a interesat indeaproape de cazul Craiovei si la noi si la FRF. E dubios. Daca ne retrogradeaza, imi dau cuvantul de onoare ca nu pleaca niciun jucator. Deja am vorbit cu Costea, Stoica si Bornescu si mi-au spus ca raman alaturi de mine. Daca le-as da drumul ar insemna sa fac jocurile celor care ne vor raul", a spus Adrian Mititelu.

De ce ar vrea Becali retrogradarea Craiovei?

Unul din motive, si cel mai evident, este asigurarea unui loc de Europa League pentru Steaua, mai ales ca exista indicii clare ca UEFA si FIFA nu vor accepta fuziunea cu Unirea Urziceni.

Insa latifundiarul ar putea obtine, in cazul in care Craiova merge in divizia B, ceea ce isi doreste de un an de zile, semnaturile unor jucatori de mare perspectiva ca fratii Costea, Prepelita sau Gaman. Cum Universitatea practica poate cel mai frumos fotbal din Liga I, Adrian Mititelu nici nu se gandeste sa renunte la bijuteriile sale. Daca va ajunge insa in liga secunda, optica patronului oltean s-ar putea schimba iar cei 4 jucatori ar putea lua drumul Bucurestiului.

Universitatea Craiova asteapta miercuri decizia Comisiei de Licentiere, elevii lui Jerry Gane putand fi exclusi din competitiile europene sau chiar retrogradati.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Universitatea Craiova retrogradata, #Adrian Mititelu, #Gigi Becali, #Comisia de Licentiere , #Universitatea Craiova