Suporterii Craiovei boicoteaza meciul cu Steaua: Afara cu Mititelu!

Miercuri, 23 Februarie 2011, ora 10:13
2946 citiri
Suporterii Craiovei boicoteaza meciul cu Steaua: Afara cu Mititelu!

Liderii galeriei Universitatea Craiova au anuntat ca vor boicota meciul cu Steaua, programat in etapa a 19-a a Ligii I, din cauza patronului Adrian Mititelu.

Intitulata "Nimeni la meci - Stiinta suntem noi", actiunea de protest ia amploare odata cu apropierea partidei cu Steaua, membrii galeriei urmand sa impanzeasca orasul cu afise prin care indeamna suporterii sa nu vina la meci.

"Nu este o gluma, vom boicota jocul cu Steaua. Facem asta din cauza patronului si a situatiei actuale de la club. Nu mai vrem sa sustinem afacerea familiei Mititelu. Viitorul Universitatii, cu domnul Mititelu, in situatia actuala, va fi tragic.

Dupa ce va pleca dansul, vom vedea ce va mai fi. Deocamdata, e raul absolut al acestei echipe si asta vrem sa inteleaga toata lumea.", a declarat Virgil Cancea, reprezentantul legal al Asociatiei Suporterilor Olteni, conform Prosport.

Liderul galeriei Universitatii Craiova, Gabi Blondu, exclude varianta conform careia Victor Piturca s-ar afla in spatele actiunii de protest.

"De obicei, noi eram cei care incurajam suporterii sa vina la meci. E prima data in istoria clubului cand galeria nu vrea sa vina la meci si le cere si suporterilor sa nu vina. Noi, galeria Universitatii, am fost la fiecare meci. Noi nu suntem ceilalti, care au venit pentru Victor Piturca la stadion, noi suntem alaturi de Universitatea. Nu poate fi vreodata Victor Piturca in spatele nostru.", a declarat acesta.

Universitatea Craiova se confrunta cu grave probleme financiare si administrative, fiind in pericol sa nu primeasca licenta pentru sezonul urmator, decizie care este sinonima cu retrogradarea in esalonul secund.

Chiar si in aceste conditii, patronul Adrian Mititelu a anuntat ca obiectivul "Stiintei" in acest retur este clasarea pe locul sapte.

Mititelu a stabilit obiectivele Craiovei pentru retur. Vezi ce loc tinteste

Partida Universitatea Craiova - Steaua se va disputa duminica, de la ora 20:30, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Adrian Mititelu Jr. (26 de ani), fiul patronului echipei de fotbal FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din București. După ce FCU Craiova a ajuns...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#suporteri Universitatea Craiova, #fani boicot Craiova Steaua, #Adrian Mititelu , #Universitatea Craiova
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
sa speram ca soarta tiganului interlop Mititelu e pecetluita!...si ca la fel vor pati si tiganii Iancu, Vanghele, Medelin, Ilici, Patriciu, Ponta, Mazare, Mitrea, etc