Ziare.com
Home > Personalitati > Adrian Mocanu
Adrian Mocanu
Cat a strans la nunta cu 1.200 de invitati deputatul Adrian Mocanu

Vineri, 24 Iunie 2011, ora 19:21

Cat a strans la nunta cu 1.200 de invitati deputatul Adrian Mocanu

Adrian Mocanu / stiri Adrian Mocanu

Cel mai tanar deputat roman, PSD-istul Adrian Mocanu, fiul presedintelui CJ Buzau, a strans la nunta cat sa-si cumpere un apartament in centrul Bucurestiului. Initial, darul era estimat la un milion de euro. Potrivit declaratiei de avere de pe site-ul Camerei Deputatilor insa, Mocanu sustine ca a primit de la nuntasi doar putin peste 80.000 de euro. Cu toate ca a avut invitati de vaza, printre care primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, presedintele Senatului, Mircea Geoana, sau europarlamentarul Norica Nicolai, Mocanu a strans la final, potrivit declaratiei sale de avere, 33.400 euro si 205.000 lei, echivalentul a alti aproape 49.000 euro. In total: 82.000 euro. Ce ar putea face Mocanu si sotia sa cu acesti bani? Si-ar putea cumpara un apartament cu doua camere in Piata Victoriei, la pretul zilei, un BMW Seria 5 sau ar putea merge in zece luni de miere. Un exemplu de opulenta, dupa cum scria presa locala, nunta ...

6 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Adrian Mocanu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Adrian Mocanu
Adrian Mocanu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Adrian Mocanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor