Mutu are probleme mari in Franta

Marti, 18 Decembrie 2012, ora 08:30
3451 citiri
Mutu are probleme mari in Franta

Adrian Mutu, atacantul formatiei AC Ajaccio, are probleme mari in Franta.

Luni, presedintele clubului corsican, Alain Orsoni, a anuntat luni concedierea antrenorului Alex Dupont, motivul invocat fiind stricarea relatiilor cu jucatorii si rezultatele sub asteptari.

Insa vulcanicul Orsoni nu s-a oprit aici si i-a luat in colimator, amenintandu-i mai mult sau mai putin voalat, si pe jucatori.

"Este ingrijoratoare starea grupului de jucatori, nu regasesc acolo valorile care ne-au dat putere pana acum. Nu-i vad solidari, nu-i vad dedicati, nu-i vad decisi sa lupte pana la capat, atribute esentiale pentru a ramane la un nivel ridicat.

Fotbalistii sunt, dupa mine, primii responsabili pentru situatia echipei. Ei trebuie sa dea un exemplu pe teren, sa isi justifice statutul si sa se comporte ca adevaratii profesionisti. Titularii, ca si cei care sunt rezerve, trebuie aiba in minte un singur obiectiv - ramanerea clubului in prima liga", a tunat Orsoni.

Trimiterea la Mutu este evidenta, romanul fiind cel mai bine platit jucator din lot si starul echipei.

Totusi, "Briliantul" nu a dat satisfactie pana acum in Franta, el reusind sa inscrie numai trei goluri pentru Ajaccio.

Mai mult, internationalul "tricolor" a dat de multe ori semne de nervozitate, el reactionand urat atunci cand a fost scos de pe teren sau cand a fost victima unor intrari mai dure.

Adrian Mutu, seara de cosmar in Franta

Dupa 19 etape, echipa lui Adrian Mutu ocupa locul 14 in clasamentul din Ligue 1, cu 19 puncte.

Mutu a ramas fara antrenor

In ultimul meci, disputat duminica, Ajaccio a pierdut meciul disputat in deplasare cu ultima clasata Troyes, scor 2-3.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mutu probleme Franta, #Mutu rezultate Franta, #Mutu antrenor Franta, #Adrian Mutu Ajaccio rezultate , #Ajaccio