Mutu, criza de nervi in derbiul anului in Corsica

Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 16:45
4635 citiri
Mutu, criza de nervi in derbiul anului in Corsica

Adrian Mutu a evoluat doar 56 de minute in derbiul regional dintre Ajaccio si Bastia, scor 0-0, si a parasit terenul plin de nervi.

Atacantul roman nu s-a lipit la gol nici in acest meci, iar antrenorul sau l-a pedepsit, scotandu-l de pe teren in minutul 56.

Mutu nu a primit deloc bine vestea inlocuirii. El a refuzat sa dea mana cu Alex Dupont, antrenorul lui Ajaccio, a aruncat nervos cu o bluza aflata pe banca de rezerve, iar apoi a plecat spre vestiare.

In cele 56 de minute petrecute pe teren, Mutu a avut o singura mare ocazie de gol, in minutul 44, cand a sutat din reluare in bara.

El s-a mai remarcat doar in minutul 48, cand si-a amenintat un adversar cu bataia pentru ca-l lovise in figura.

Meciul dintre Ajaccio si Bastia s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Pentru Mutu a fost al patrulea meci in Franta in care nu a reusit sa inscrie.

Inaintea meciului s-a tinut un moment de reculegere pentru avocatul lui Ajaccio, asasinat in aceasta saptamana. Ceea ce a surprins este modalitatea prin care corsicanii au ales sa faca acest moment.

Fiica avocatului decedat a tinut un discurs, iar apoi toti jucatorii s-au strans la centrul terenului si au ascultat o melodie de inmormantare. Totul a parut ca o slujba autentica! A lipsit doar cadavrul.

Dupa ce slujba s-a incheiat, Mutu a imbratisat-o pe fiica avocatului decedat, care a mers sa dea lovitura de start.

AJACCIO - BASTIA 0-0

1 - A inceput meciul!

7 - Mutu incearca o patrundere in banda stanga, dar este deposedat.

30 - Mutu primeste o minge in careu, dar sutul sau din intoarcere este blocat.

44 - Sansa mare pentru Mutu! Romanul suteaza din cadere, dar mingea loveste bara si iese in afara terenului!

48 - Mutu primeste o lovitura in figura din partea unui adversar si are nevoie de ingrijiri medicale. Mutu se ridica, isi ameninta adversarul, iar arbitrul il ameninta cu un cartonas galben.

56 - Mutu reia cu capul in bratele portarului advers

56 - Mutu este schimbat in fluieraturile fanilor. Romanul a facut o criza de nervi, aruncand de pamant cu bluza. Apoi, romanul a plecat nervos la vestiare, ignorandu-si antrenorul, care il astepta la salut cu mana intinsa!

85 - Arbitrul a eliminat cate un jucator de la fiecare echipa, in tribune a inceput macelul. Presedintii au intrat pe teren, jucatorii s-au luat la bataie.

Inaintea meciului se tine un moment de reculegere pentru avocatul lui Ajaccio, asasinat in aceasta saptamana. Ceea ce surprinde este modalitatea prin care corsicanii au ales sa faca acest moment. Fata avocatului decedat a tinut un discurs, iar apoi toti jucatorii s-au strans la centrul terenului si au ascultat o melodie de inmormantare. Totul a parut ca o slujba autentica! A lipsit doar cadavrul.

Dupa ce slujba s-a incheiat, Mutu a imbratisat-o pe fiica avocatului decedat, care a mers sa dea lovitura de start.

Echipele de start:

Ajaccio : Ochoa - Diawara, Medjani, Poulard, Bouhours - Mostefa, Faty - Andre, Cavalli, Mutu - Eduardo.

Bastia : Novaes - Angoula, Marchal, Choplin, Harek - Cahuzac, Rothen - Maoulida, Yatabare, Khazri - Modeste.

Inaintea acestui meci, Bastia e pe locul 13 (10 puncte), in timp ce Ajaccio e pe 15 (9 puncte). Meciul este considerat un adevarat derby in Corsica.

Partida e televizata de Digi Spot 2.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Ajaccio Bastia Live, #Adrian Mutu Ajaccio, #Mutu Ajaccio Bastia, #Mutu Franta , #Ajaccio