Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

6 luni de suspendare pentru Mutu?

Sambata, 17 Aprilie 2010, ora 08:50
1642 citiri
6 luni de suspendare pentru Mutu?

Adrian Mutu ar putea scapa usor dupa scandalul de dopaj cu sibutramina, presa din Italia avansand ipoteza unei suspendari de doar 6 luni pentru fotbalistul roman.

Avocatul "Briliantului", Paolo Rodella, sustine insa ca nu se poate sti ce pedeapsa va primi Mutu inainte de a merge in instanta si a calificat articolele din presa peninsulara drept "inventii".

"E un lucru in totalitate inventat si nu poate fi altceva. Inainte de a merge in instanta nu se poate sti ce pedeapsa va primi Adrian, de aceea zvonurile nu au nici cea mai mica baza . Faptul ca noi suntem optimisti cu privire la rezultatul cazului este un lucru, dar nu e posibil sa existe scurgeri de informatii inainte de a incepe procesul.

Luni vom merge la CONI si vom arata toate argumentele noastre. Suntem absolut linistiti, datorita faptului ca pozitia lui Adrian este de un anumit tip. Vom merge acolo si vom cere o reducere corespunzatoare a pedepsei. Imi dau seama ca, din punct de vedere jurnalistic, faptul ca Adrian ar putea juca in ultimele partide ale campionatului poate fi interesant, dar cu doua zile inainte de sedinta nu se stie cu exactitate ce se va intampla", a precizat avocatul italian, citat de http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=202948.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramina la doua controale antidoping, efectuate dupa meciurile cu Bari (10 ianuarie) si Lazio (20 ianuarie). Jucatorul a fost audiat pe 3 martie, iar luni, 19 aprilie, va fi anuntata decizia in cazul sau.

Fotbalistul nascut la Calinesti evolueaza la Fiorentina din 2006, perioada in care a jucat in 121 de meciuri si a marcat 65 de goluri.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mutu suspendat 6 luni, #Adrian Mutu suspendat, #Adrian Mutu dopat sibutramina, #Mutu judecat tribunal antidoping , #dopaj