Un an plin de scandaluri pentru Adrian Mutu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 06 Ianuarie 2011, ora 10:06
1647 citiri
Un an plin de scandaluri pentru Adrian Mutu

Adi Mutu a incheiat, miercuri, un an in care cuvantul de ordine a fost scandalul. Fie ca a fost vorba de batai, dopaj sau datoria catre Chelsea, "Briliantul" a trecut din conflict in conflict.

In decembrie 2009, atacantul Fiorentinei revenea in atentia presei din Peninsula. Mutu se afla la o petrecere intr-un hotel de lux din Florenta cand s-a luat la cearta cu un cetatean libanez. De la vorbe grele s-a trecut la lovituri de pumn iar libanezul a ajuns la spital, unde a primit ingrijiri medicale timp de mai multe zile. Fiorentina l-a amendat cu 16.000 de euro, insa Adi a scapat ieftin.

A urmat o luna ianuarie 2010 in care fostul international roman marca gol dupa gol, uimid pe toata lumea. Pe 28 ianuarie insa Federatia Italiana a anuntat ca Mutu a fost despistat pozitiv la un control antidoping, jucatorul Fiorentinei fiind imediat suspendat.

In luna aprilie a sarit din nou la bataie, de data aceasta in parcarea unui club din Florenta, dupa ce doi indivizi ar fi incercat sa o abordeze pe sotia sa, Consuelo.

Tot in aprilie a prmit si vestea suspendarii pentru 9 luni, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina.

In luna iunie a aflat ca a pierdut un nou proces cu Chelsea Londra, club caruia trebuie sa ii plateasca despagubiri in valoare de peste 17 milioane de euro.

Cu o saptamana inainte de a-i expira suspendarea de 9 luni pentru dopaj, Mutu a batut crunt un chelner dintr-un club din Florenta, provocand un nou scandal monstru care nu a fost stins nici pana acum.

Culisele scandalului dintre Mutu si Fiorentina

In fine, a ratat ultimul antrenament al anului, acuzand o accidentare, dar pe cel dintai dupa vacanta de Sarbatori, motivand intarzierea curselor aeriene care l-au adus din Republica Dominicana.

Mutu a comis-o din nou! A sarit sa-si bata antrenorul

Cariera lui Mutu, terminata?

Extrem de multe scandaluri, foarte putin fotbal - asa poate fi caracterizat ultimul an al lui Adi Mutu, jucator aflat foarte aproape de finalul carierei dupa ultima boacana.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#scandaluri Adrian Mutu, #Mutu bataie Fiorentina, #Mutu suspendat sibutramina, #Adrian Mutu Fiorentina , #dopaj
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Pacat de talentul lui ! Dar ,pe langa LABILITATEA LUI PSIHICA , cea mai mare vina in PIERDEREA lui ca om si fotbalist , o au SUPORTERII SUBURBANI , ZIARISTII si CONDUCEREA FRF .