Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Mutu lasa Fiorentina pentru petrodolarii arabilor

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 10 Iunie 2011, ora 07:24
5090 citiri
Mutu lasa Fiorentina pentru petrodolarii arabilor

Adrian Mutu este tentat sa plece din Serie A, de la formatia AC Fiorentina, de petrodolarii pusi pe masa de noua echipa a lui Cosmin Olaroiu, Al Ain.

Gruparea din Emiratele Arabe Unite a anuntat deja achizitionarea unui super-jucator, mijlocasul argentinian Ignacio Scocco semnand un acord valabil 3 sezoane.

Campania de transferuri nu se opreste insa aici pentru echipa lui Olaroiu, care discuta cu mai multi fotbalisti foarte bine cotati din Europa, printre acestia numarandu-se si Adi Mutu.

"Discutam cu mai multi fotbalisti straini, printre acestia aflandu-se si romanul. Da, negociem cu Mutu, dar tratativele sunt in plina desfasurare si asteptam un raspuns din partea lui", a declarat un oficial al lui Al Ain, citat de site-ul sport360.com.

Pe langa "Briliant", arabii au pus ochii pe inca un atacant de clasa, Kanoute, de la FC Sevilla, fiind ademenit cu un salariu colosal.

O formatie din zona Golfului Persic nu are voie sa aiba in lot mai mult de 3 fotbalisti straini, asa ca Olariu a decis sa ii dea afara pe cei care se aflau deja la Al Ain. Ivorianul Brahima Keita, brazilianul Elias Ribeiro si romanul Vali Badea au fost concediati pentru a le face loc noilor vedete.

Scocco este primul venit iar argentinianului ii pot urma doi romani, Mutu si Radoi, cu care se negociaza intens.

Pe langa Al Ain, pe urmele lui Mutu mai sunt Blackburn, Cesena, Galatasaray Istanbul si Kuban Krasnodar.

"Briliantul" evolueaza la Fiorentina din 2006 si mai are contract pana in vara anului 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Mutu petrodolari arabi, #Mutu transfer Al Ain, #Adrian Mutu pleaca arabi, #Adrian Mutu Fiorentina, #transfer Mutu 2011 , #Fiorentina
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Al Ain, pe urmele lui Mutu mai sunt Blackburn, Cesena, Galatasaray I
Poza MARIAN ANTONESCU
MARIAN ANTONESCU
rank 2