Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce spune Mutu despre sansele de a merge la EURO, noul decar al nationalei si vizita lui Zlatan

Sambata, 26 Martie 2016, ora 21:09
4386 citiri
Ce spune Mutu despre sansele de a merge la EURO, noul decar al nationalei si vizita lui Zlatan
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Adrian Mutu recunoaste ca mai are doar sanse foarte mici de a prinde lotul pentru EURO 2016 si il lauda pe noul numar 10 al nationalei Romaniei, Nicusor Stanciu.

"Sunt sanse foarte mici sa prind EURO. N-am mai jucat in ultimul timp din cauza unei probleme medicale. A fost un vis pentru mine sa prind turneul final, dar sunt realist si sunt putine sanse. Pentru mine e important ca fotbalist ce mai fac, apoi ca antrenor, dupa ce imi iau licenta.

Ramane de vazut ce voi face in meciurile care urmeaza. Indiferent daca o sa fiu eu sau nu, domnul Iordanescu trebuie sa aleaga o echipa care sa se descurce la un nivel decent la EURO, pentru ca va fi dificil si cu Albania", a spus Mutu la Dolce Sport.

Acest a comentat atat meciul amical de duminica impotriva Spaniei, cat si cel castigat miercuri cu Lituania.

"Sa nu ne bucuram ca am batut Lituania cu 1-0. O sa fie greu cu Spania, e mai buna decat Franta in acest moment. E o proba pentru noi. Suntem o echipa buna, dar nu foarte buna. Romania nu e la nivelul Spaniei sau al Frantei. Ar fi bine sa nu pierdem cu Spania, mai ales ca moral. Mi-e greu sa cred ca Romania poate sa castige cu Spania. Probabil ca e cea mai buna echipa din Europa.

Cu Lituania marele castig e Stanciu. Sper sa castigam un jucator, sa nu-l umflam foarte tare si sa ramana cu picioarele pe pamant. El e un 10 complet, eu eram un 9 si jumatate. El e precum Panduru, un 10 adevarat", a mai declarat Mutu.

Ce spune Mutu despre revenirea in Liga 1, lupta pentru titlu si prezenta la EURO 2016

Celebrul Zlatan Ibrahimovici a venit in Romania - motivul surpriza al vizitei

Totodata, acesta a tinut sa dezminta informatiile potrivit carora Zlatan Ibrahimovici ar fi venit in Romania la invitatia sa.

"Daca venea in Romania, Zlatan trebuia sa ma sune sa-mi ceara voie. Nu am mers la vanatoare, eu sunt un iubitor de animale. Nu imi place sa vanez, mie imi place petrecerea de dupa", a mai spus Mutu.

Vineri seara, au aparut informatii potrivit carora Zlatan Ibrahimovici ar fi venit intr-o scurta vizita in tara noastra, pentru a petrece alaturi de fostul sau coleg de la Juventus Torino.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Adrian Mutu Euro 2016, #Mutu Stanciu numar 10, #Mutu vizita Zlatan Ibrahimovici , #nationala