Mutu a rabufnit: Probabil deranjez cu ambitia de a juca la EURO 2016

Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 20:07
3855 citiri
Mutu a rabufnit: Probabil deranjez cu ambitia de a juca la EURO 2016
Foto: Hepta.ro

Adrian Mutu recunoaste ca vrea sa faca parte din lotul Romaniei pentru EURO 2016, precizand insa ca exista persoane care sunt deranjate de ambitia sa pentru ultima provocare a carierei.

Atacantul roman a comentat, intr-un interviu pentru Dolce Sport, faptul ca a ales sa revina in Liga 1 si sa joace pentru ASA Targu Mures.

"Am crezut ca este cea mai buna oportunitate de a sta in vizorul selectionerului, de a putea arata chiar la noi in tara ca pot fi in forma necesara pentru a fi convocat.

Probabil este si ultima provocare din cariera mea si cred ca merita sa-mi joc aceasta sansa. Chiar daca multi nu cred ca voi reusi, important e sa cred eu si cei care sunt in jurul meu, coechipierii mei si cei din familia mea", a spus Mutu.

Acesta a negat faptul ca ar fi petrecut alaturi de Marius Constantin si Gabi Matei, pana tarziu in noapte, asa cum au relatat publicatiile tabloide.

"Sunt articolele comandate, probabil deranjez cu aceasta ambitie de a juca la Campionatul European si fac tot posibilul ca sa ma denigreze", a precizat Mutu.

De asemenea, si antrenorul sau, Petre Grigoras, a infirmat aceste informatii: "Am ramas putin surprins, nu stiu cum de a aparut aceasta informatie, dar eu neg in totalitate. Nu am avut niciun fel de problema cu ei".

Adrian Mutu si-a decis viitorul: Ce planuri are dupa retragere

De asemenea, atacantul roman este de parere ca un fost antrenor al Stelei este cel mai important in acest moment: "Cred ca in momentul acesta Costel Galca e cel mai important antrenor roman. Sper sa reuseasca in Spania".

Pe 17 ianuarie, ASA Targu Mures a anuntat ca a ajuns la o intelegere cu atacantul roman in varsta de 37 de ani, pentru un contract pana in vara, ce ar putea fi prelungit apoi.

Mutu, care are 77 de meciuri si 35 de goluri pentru echipa nationala, n-a mai evoluat pentru prima reprezentantiva din anul 2013.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Adrian Mutu Euro 2016, #Mutu lot Campionatul European, #Mutu lot Romania Franta , #nationala
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Mutu a rabufnit: Probabil deranjez cu ambitia de a juca la EURO