Mutu, despre meciul cu Bosnia, blatul cu Serbia, relatia cu Lucescu si cearta cu Chivu

Miercuri, 23 Martie 2011, ora 13:30
5900 citiri
Mutu, despre meciul cu Bosnia, blatul cu Serbia, relatia cu Lucescu si cearta cu Chivu
Mutu, din nou la nationala dupa peste 500 de zile de absenta

Adrian Mutu a sustinut, miercuri, o conferinta de presa, in care a vorbit despre meciul pe care nationala Romaniei il va juca impotriva Bosniei-Hertegovinei, dar si multe altele.

Nationala Bosniei-Hertegovina are jucatori precum Dzeko, Misimovici sau Pjanici, dar Adrian Mutu nu e speriat.

"Bosnia nu mi se pare o echipa asa puternica, precum o descrie lumea. Eu cred ca Franta e cea mai puternica echipa din grupa, iar dupa aceea vine Romania", a declarat "Briliantul".

Totusi, jucatorul Fiorentinei considera capital meciul de sambata: "Echipa Romaniei are putine puncte dupa 3 meciuri si e necesar sa castigam meciurile cu Bosnia si Luxemburg. Cred ca meciul cu bosniecii e capital".

Acuzat ca s-a dat la o parte in meciul cu Serbia, pierdut cu 5-0 de nationala Romaniei, Mutu catalogheaza drept tampenii aceste acuze: "Nu ma intereseaza cine m-a acuzat ca am facut blat cu Serbia, chiar daca acea persoana e Mircea Lucescu. Eu stiu ca de cate ori am venit la nationala am dat totul pe teren".

Certat o buna perioada de timp cu Razvan Lucescu, atacantul roman sustine ca a purtat o discutie cu selectionerul si au clarificat problemele.

"Am avut o discutie constructiva cu Razvan, am vorbit mai mult despre ceea ce trebuie sa facem, nu numai despre trecut. Mi-am cerut iertare fata de toti, pentru ca am considerat ca asa e normal", a dezvaluit Mutu.

Mutu a clarificat si relatia pe care o are cu Cristi Chivu: "Nu m-am certat niciodata cu Chivu in cei 15 ani de cand ne cunoastem".

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, conferinta de presa a lui Adrian Mutu.

Desfasurarea conferintei:

13:17 - FINALUL CONFERINTEI

13:17 - "Daca dau gol, il voi dedica suporterilor"

13:16 - "Ma intereseaza sa bat recordul lui Hagi, dar obiectivul e sa ma calific la turnee finale"

13:15 - "Mi-as dori sa joc la Dinamo la sfarsitul carierei. Imi pare rau de FC Arges si situatia in care se afla acum"

13:14 - "Radoi este unul dintre cei mai buni mijlocasi pe care ii are Romania. Ar trebui sa-i respectam decizia, stie el ce stie... Cand se va mai calma isi va schimba ideea"

13:13 - "Daca nu ma simt bine, voi lua din nou pastile de slabit" (rade)

13:12 - "Am incredere mare in Ciprian Marica. Toti avem probleme pe parcursul carierei. Totusi, eu consider ca, asa nejucand, Ciprian tot e cel mai bun atacant din Romania"

13:11 - "Nu ma intereseaza cine m-a acuzat ca am facut blat cu Serbia, chiar daca acea persoana e Mircea Lucescu"

13:10 - "Sunt 80% din capacitatea mea fizica, dar cred ca sunt pregatit destul de bine"

13:09 - "Voi fi la dispozitie atat timp cat voi merita sa joc. Nu voi veni la nationala cand nu voi mai putea sa joc"

13:09 - "Nu m-am certat niciodata cu Cristi Chivu in cei 15 ani de cand ne cunoastem"

13:08 - "Trebuie sa jucam pentru Romania, nu pentru Razvan sau altcineva. Trebuie sa onoram tricoul nationalei"

13:07 - "Nu cred ca numarul 10 e o problema. Era normal sa-l poarte altcineva"

13:07 - "Nu ma consider un jucator egoist si spun asta pentru ca ceea ce fac am facut la nationala si Fiorentina dovedeste acest lucru"

13:06 - "Ma consider un jucator tanar, chiar daca am 32 de ani. Cu siguranta, puteam sa obtin mai mult din aceasta cariera, daca aveam un alt comportament si daca nu faceam unele greseli. Acum e prea tarziu insa"

13:04 - "Bosnia nu mi se pare o echipa asa puternica, precum o descrie lumea. Eu cred ca Franta e cea mai puternica echipa din grupa, iar dupa aceea vine Romania"

13:03 - "Echipa Romaniei are putine puncte dupa 3 meciuri si e necesar sa castigam meciurile cu Bosnia si Luxemburg. Cred ca meciul cu Bosnia e capital"

13:03 - "Am fost suparat pe mine, pe neglijenta de care am dat dovada in luna ianuarie a anului trecut"

13:02 - "Puteti sa credeti ce vreti, pentru ca aveti dreptul asta, eu trebuie sa sa dovedesc pe teren ca m-am schimbat"

13:01 - "Am avut o discutie constructiva cu Razvan, am vorbit mai mult despre ceea ce trebuie sa facem, nu despre trecut. Mi-am cerut iertare fata de toti, pentru ca am considerat ca asa e normal"

13:00 - "Ma asteptam sa fiu convocat la nationala, mai ales dupa evolutiile bune din ultima perioada. Simt presiune, dar sunt obisnuit. Tot timpul a fost o presiune mare pe mine, pentru ca lumea se astepta la minuni din partea mea"

A INCEPUT CONFERINTA

Intalnirea dintre nationalele Bosniei-Hertegovina si Romaniei, din preliminariile Campionatului European din 2012, va avea loc sambata, de la ora 20:15, la Zenica.

Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#conferinta presa Adrian Mutu, #Adrian Mutu Bosnia Romania, #Bosnia Romania preliminarii EURO2012 , #nationala