Mutu si Contra, in spital

Duminica, 29 Martie 2009, ora 08:42
1619 citiri
Mutu si Contra, in spital

Atacantul Adrian Mutu si fundasul Cosmin Contra au avut probleme dupa meciul cu Serbia. Ei au fost nevoiti sa faca o vizita la spital, deoarece s-au accidentat in duelul cu plavii.

Cei doi internationali romani au fost la o clinica din Constanta insotiti de medicul echipei nationale Pompiliu Popescu pentru efectuarea unor teste medicale. Mutu s-a accidentat la picior, iar Contra la mana dreapta.

"Ma simt binisor din punct de vedere medical. A fost un joc barbatesc. Vom vedea daca voi juca in Austria", a spus Adrian Mutu.

Romania a pierdut intalnirea cu Serbia cu scorul de 2-3 si are sanse infime de calificare la Campionatul Mondial. Golurile sarbilor au fost reusite de Vidic, Dorel Stoica (autogol), Ivanovic, iar pentru romani au marcat Marica si Dorel Stoica.

Dupa acest meci, Romania ocupa pozitia a cincea in grupa a 7-a, cu 4 puncte, 8 mai putin decat Serbia si cinci mai putin decat Lituania, ocupanta locului secund.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#echipa nationala, #Adrian Mutu, #Cosmin Contra, #accidentari , #nationala