Mutu si Tamas, dati afara de la echipa nationala

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 10 August 2011, ora 19:19
5554 citiri
Mutu si Tamas, dati afara de la echipa nationala

Adrian Mutu si Gabriel Tamas au fost dati afara de la echipa nationala de catre selectionerul Victor Piturca dupa ce jucatorii nu au respectat programul impus la prima reprezentativa.

Acuzati ca ar fi ajuns bauti in cantonament dupa o iesire care s-a prelungit mult peste ora stingerii, cei doi sustin ca nu a fost vorba de asa ceva.

Astfel, Mutu si Tamas sustin incidentul s-a petrecut in noaptea de luni spre marti, cand au ajuns in cantonament cu o ora intarziere, la 23.30 fata de 22.30 care era ora stingerii. Sportivii au precizat ca nu a fost vorba de consum de bauturi alcoolice, ci doar o simpla intarziere.

"Am intarziat o ora fata de cea la care ne spusese nea Piti sa venim si stiti cum e el foarte strict. Ne cere sa respectam regulile. Ne-a exclus din lot pentru acest meci, ii intelegem decizia. Nu vom juca deloc, ne pare rau. Suntem afectati, dar a fost o intarziere de o ora, nicidecum un scandal", a explicat Adrian Mutu, completat imediat de colegul sau, Gabi Tamas.

"Intr-adevar am intarziat. S-a exagerat cu ce s-a scris cu bautura, nu a fost vorba de asa ceva. Domnul Piturca ne-a pedepsit. Nu ne pica bine ca nu vom juca, dar ii intelegem decizia. Nu aseara, ci acum doua zile am intarziat o ora la program."

Victor Piturca nu a tolerat aceasta abatere disciplinara si i-a anuntat Mutu si Tamas ca nu se bazeaza pe ei in meciul amical cu San Marino, dar nici in viitoarele actiuni ale primei reprezentative.

Scandal imens la nationala: Mutu si Tamas s-au imbatat, iar Piturca vrea sa-i excluda din lot

Mai multe detalii vor fi oferite chiar de catre selectioner, miercuri seara, la conferinta de presa de la finalul intalnirii cu San Marino.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va intalni, miercuri, reprezentativa statului San Marino intr-un meci amical transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Mutu dat afara nationala, #Tamas dat afara nationala, #Mutu Tamas exclusi lot nationala, #Piturca exclus lot Mutu Tamas, #San Marino Romania LIVE , #nationala