Adrian Mutu ar putea reveni la echipa nationala

Duminica, 15 Noiembrie 2009, ora 08:49
1794 citiri
Adrian Mutu ar putea reveni la echipa nationala

Dupa doar un meci fara Adrian Mutu, exista primele indicii care arata ca Razvan Lucescu se gandeste sa il convoace din nou pe Adrian Mutu. O spune chiar tatal selectionerului, Mircea Lucescu.

Dernajat de cele intamplate in preajma meciului cu Serbia, Razvan Lucescu a lasat sa se inteleaga ca nu il va mai convoca pe Adrian Mutu, insa dorinta selectionerului este contrazisa chiar de tatal sau.

"Sunt convins ca Razvan se man gandeste la problema asta, dar depinde de Mutu daca se va schimba si va itnelege ca a fi un jucator mare inseamna sa te pui in slujba celorlalti jucatori. Razvan nu va renunta niciodata la jucatorii mari", a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

Adrian Mutu nu a mai comentat in ultima perioada acest subiect, insa a trimis mesaje cu subinteles prin intermediul impresarului sau, Victor Becali.

"Daca nu va fi convocat de la primele meciuri din preliminariile Euro 2012, Mutu nu va mai veni la lot. Nu poti sa-l chemi cand ai chef. El si-a manifestat dorinta de a juca, dar daca nu va fi chemat, in nici un caz nu va sta pe la portile federatiei sa fie primit", a explicat Victor Becali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
#Adrian Mutu, #razvan lucescu, #mircea lucescu , #Razvan Lucescu