Mutu, interceptat de SRI in dosarul interlopului Nuredin Beinur

Luni, 14 Februarie 2011, ora 23:47
6817 citiri
Mutu, interceptat de SRI in dosarul interlopului Nuredin Beinur

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a fost inregistrat de SRI in dosarul interlopului Nuredin Beinur, arestat pentru fapte comise cu violenta.

Discutiile telefonice dintre Mutu si Beinur releva ca cei doi sunt in relatii stranse de prietenie, informeaza Adevarul.

Interlopul ii plateste mesele fotbalistului, profita de imaginea sportivului pentru a face bani din reclama mascata si se preocupa de afacerea cu bijuterii a sotiei lui, Consuelo.

Nuredin Beinur: Ce dracu', ma? A... te astept, ma, poate dam o fuga in Turcia ca vor sa faca unii un reportaj cu tine in Turcia si-ti plateste toate astea, bilet de avion, cutare, tot, tot, tot.

Adrian Mutu: Imi da si cascaval?

Nuredin Beinur: Pai, o sa-ti dea si cascaval daca e! Da, ma, dar eu m-am gandit la alte variante! Ca eu am niste miliardari acolo si sa-ti dea niste case pe acolo, ca chipurile stai intr-o zona... unii care fac o zona rezidentiala, ai inteles? Si iti dau cadou, ce p... mea! Si uite, domne, sta Mutu aicia si a zis "Bai, daca vreti sa vindeti case, ii da-ti lu' asta cadou si vindeti mai repede!"

Adrian Mutu: Ihi.

Nuredin Beinur: Pai da. De-aia, poate dam o fuga saptamana viitoare cand vii. Si ti-am gasit si combinatie pentru Consuelo cu aurul.

Adrian Mutu: Da?

Nuredin Beinur: Cu briliantele si cu astea aici. Cu prietenii mei aici. A zis "cum, am, alea le fac eu!" Ce, i-am aratat eu un model "Ce, ma, le fac pe astea cum vrei tu si cand vrei tu!" Ai inteles?

Adrian Mutu i-a reprosat lui Nuredin Beinur ca a fost nevoit sa plateasca cand a mers la restaurantul interlopului.

Nuredin Beinur: Pai, mi-ai zis, ma, nebunu' satului? Mi-ai zis mie? Te lasam eu sa platesti? Baga-mi-as p... in nota lor, sa-mi bag!

Adrian Mutu: Pai, puteai sa le lasi vorba, ma, la fraieri! Nu ma duc la tine la restaurant si, in p... mea, ma pune astia sa platesc...

Nuredin Beinur: Ai zis ca pleci nebunu' satului! Ai zis ca pleci! Eu stiam ca te duci tu...

Adrian Mutu: Dar eu credeam ca tu ai lasat vorba acolo...

Nuredin Beinur: N-am lasat.

Adrian Mutu: In p...a mea, ca data trecuta m-am ridicat fara sa platesc. M-am facut de ras, cred ca, in p... mea.

Nuredin Beinur: Du-te, ma, de aici! Mie imi pare rau! Eu nu le-am spus! Iti spun sincer, daca tu imi ziceai: "Ba, ma duc la Aqua", te lasam eu sa platesti? Esti nebun la cap?

Adrian Mutu: Pai, nu e vorba, ma, sa lasi tu, e vorba de respectul oamenilor.

Nuredin Beinur: Normal, normal. Ca sa vezi bulangiii cum sunt!

Adrian Mutu: Da...

Nuredin Beinur: Ce faci? Vii marti? Ce sa...am fost in Turcia.

Adrian Mutu: Marti... nu mai vreau sa-l vad pe... nu mai vreau sa vad pe nimeni.

Nuredin Beinur: Pai, ce sa-ti mai zic cumetrule? Ce sa-ti mai...

Adrian Mutu: Lasa-ma, mancati-as p... ta. Ca stau cu fraierii la masa, numai injuraturi de ne-a auzit cred tot Bucurestiul.

Nuredin Beinur: Pai, tie iti trebuie de-astea cumetre? Ai vazut, am iesit prima seara, ne-am distrat frumos, a doua seara frumos.

Adrian Mutu: Da... eu nu am spus... Las-o in p... mea... daca vrei sa vii unde sunt eu, bine, daca nu...

Nuredin Beinur: Nu ma chema pe mine ca pe maimutoi, ma, manca-ti-as gura ta!

Adrian Mutu: Nu e vorba de aia! Dar cheama-ma manca-ti-as, dar pune-ma cu lumea cu care vorbim de... ne distram, ne de-astea... nu injura oamenii lumea, manca-ti-as gura ta, cu mine la masa. Care eu le-am spus pana la urma: "Lasa, ma, manca-v-as gura voastra, ca e nasi-miu pana la urma!" daca vreau, il injur eu (nasul lui Adrian Mutu este omul de afaceri Nicu Gheara - n.r.). Dar nu injurati voi...

Nuredin Beinur: Pai vezi...

Discutia telefonica dintre Beinur si Mutu a fost interceptata la 12 mai 2010.

Nuredin Beinur a fost cercetat pentru santaj, instigare la santaj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si complicitate la evaziune fiscala, in timp ce fratele sau, Nuredin Erchin, este acuzat de santaj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, evaziune fiscala si delapidare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
#Adrian Mutu, #Mutu stenograme Nuredin Beinur, #Mutu incerceptat SRI, #Mutu legaturi interlop , #stiri Adrian Mutu
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Poza bum
bum
rank 5
lighioanele astea reprezinta Romania ? eu nu cred ca Tepes s-ar fi speriat de astia !