Mutu, prezentare de Champions League la Petrolul

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 18:30
4877 citiri
Mutu, prezentare de Champions League la Petrolul
Foto: DigiSport

Adrian Mutu a semnat, marti, un contract cu formatia Petrolul Ploiesti. "Briliantul" a avut parte de o prezentare fastuasa, asemanatoare cu cele ale marilor echipe din Europa.

Dupa saptamani intregi de speculatii, Mutu a ajuns la Ploiesti, a semnat cu Petrolul si a fost prezentat oficial.

La conferinta de presa atacantul in varsta de 35 de ani a marturisit ca si-a negociat cateva luni revenirea la Dinamo, alegand in cele din urma Petrolul dupa ce a fost refuzat de "caini".

"A fost o idee de-a mea sa revin in tara. Chiar din vara am vrut sa ma intorc, am negociat cu Dinamo, dar nu s-a concretizat nimic. Ii facusem o promisiune lui Cristi Borcea, insa domnul Negoita mi-a transmis ca politica lui Dinamo este acum alta. Sunt bucuros ca m-am intors acasa si la o echipa cu pretentii, care se lupta pentru campionat. Sper sa joc cat mai bine si sa le rasplatesc increderea celor de aici cu multe goluri", a spus Mutu.

El nu a renuntat nici la echipa nationala, anuntand ca isi doreste sa revina in lotul primei reprezenative.

"Sper ca prin evolutiile mele sa pot sa revin la echipa nationala. Imi doresc sa se schimbe si relatia cu selectionerul."

A urmat o prezentare pe stadionul "Ilie Oana" in fata a peste cinci mii de spectatori.

Prezentarea lui Adi Mutu a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul acesteia:

ora 18.20 - Mutu face turul stadionului in uralele fanilor.

ora 18.15 - Prezentare de gala pentru Mutu, cu artificii, torte si mii de oameni in tribune.

ora 18.00 - Mutu semnezeaza autografe pentru cateva zeci de copii care l-au luat cu "asalt" in vestiar.

ora 17.30 - S-a incheiat conferinta de presa. Mutu se echipeaza in vestiar si va fi prezentat in fata suporterilor pe stadionul "Ilie Oana". Aproximativ trei mii de suproteri sunt in tribune.

ora 17.27 - "De la nationala nu te retragi niciodata. Ma voi gandi la echipa nationala pana cand ma voi lasa de fotbal." - Adrian Mutu

ora 17.26 - "Am semnat un contract normal, pe un an si jumatate. Nu are clauze speciale." - Adrian Mutu

ora 17.24 - "Cu Steaua n-a fost nimic serios. Am discutat cu Reghecampf, insa nu a fost ceva serios. Le urez bafta si cine e mai bun sa castige campionatul. Nu spun mai multe, vom vedea pe teren." - Adrian Mutu

ora 17.21 - "Sper ca prin evolutiile mele sa pot sa revin la echipa nationala. Imi doresc sa se schimbe si relatia cu selectionerul." - Adrian Mutu

ora 17.19 - "A fost o idee de-a mea sa revin in tara. Chiar din vara am vrut sa ma intorc, am negociat cu Dinamo, dar nu s-a concretizat nimic. Ii facusem o promisiune lui Cristi Borcea, insa domnul Negoita mi-a transmis ca politica lui Dinamo este acum alta." - Adrian Mutu

ora 17.15 - "Sunt bucuros ca m-am intors acasa si la o echipa cu pretentii, care se lupta pentru campionat. Sper sa joc cat mai bine si sa le rasplatesc increderea celor de aici cu multe goluri." - Adrian Mutu

ora 17.10 - "Nimeni nu a crezut in acest transfer, dar iata ca acum totul este oficial. Este un moment important pentru clubul nostru." - Dan Capra, presedinte Petrolul.

ora 17.05 - Incepe conferinta de presa.

ora 16.19 - Tricoul cu numarul 10 si cu numele lui Mutu a fost pus in vanzare la magazinul oficial al Petrolului. 179 de lei costa un asemenea tricou.

ora 16.15 - Atacantul in varsta de 34 de ani va semna un contract pe un an si jumatate cu Petrolul, urmand a primi un salariu de 30 de mii de euro lunar.

ora 16.15 - Adrian Mutu si-a reziliat, luni, contractul cu francezii de la Ajaccio.

INFO: Prezentarea lui Mutu poate fi urmarita si la TV, pe postul DolceSport 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Mutu Petrolul transfer, #Mutu prezentat Petrolul, #Mutu contract Petrolul , #stiri Adrian Mutu